anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Userul Hammurabi a comentat acum ceva vreme la o întrebare de a mea legat de refuzurile femeilor în fața abordării, curtării anumitor bărbați, că, citez:

"Trebuie să fii in așa fel de inteligent/a încât sexul opus sa nu te refuze. Dacă mergi, să mergi la sigur, fie că e vorba de o aventura de o noapte sau relație pe termen lung".

Ce părere aveți de spusele sale?

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Are dreptate omu ce a spus. Doar ca trebuie sa intelegi ce a spus. Ideea este sa nu fii refuzat, asa ca ce faci? Analizezi, studiezi persoana ce urmeaza sa o abordezi, iti dai seama daca ai sanse sau nu ai, asa ca sa nu fii refuzat, acolo unde ai dubii sau esti sigura ca nu prea ai intrare nu te bagi laughing asa nu o sa fii refuzata, cam la asta s-a referit individu in acea explicatie sau ce raspuns a dat.

Despre asta e vorba, sa te bagi doar acolo unde stii ca sansele is f mari sa fii acceptat, in felul asta nu o sa primesti refuzuri laughing

32 răspunsuri:
| relian a răspuns (pentru anonim3248):

Am vazut, spui ca esti evreu.Pot sa te intreb ceva? Dar nu aici, daca e sa iti las mesaj, doar ca am vazut, nu ai mesageria activata.

| Emma30555 a răspuns:

Un bărbat trebuie sa fie receptiv la semnalele femeilor