| Amalia2305 a întrebat:

V-ați îndrăgostit vreo dată de cineva, iar acea persoană să fie îndragostită de altcineva? ce ați simțit atunci? cum ați trecut peste?sad dau funda la cel mai bun raspuns si vot la celelalte love struck

Răspuns Câştigător
| LinNaA a răspuns:

Da m-am indragostit de un baiat,dar el era indragostit de prietena mea,ii foarte dureros,am suferit mult din cauza lui,dar de la un timp m-am gindit de ce sa umblu eu ddupa el daca lui ii place de altcineva,dc s ma bag in viata lui? n-are rost! si iata ca nu-i mai atrageam atentia,mi-am gasit un prieten(baiat)cu care petreceam mult timp impreuna-el m-a ajutat s uit de acel baiat,datorita lui am trecut peste asta.E foarte greu cind treci prin asa ceva,si cred ca aici ai nevoie foarte mult in primul si primul rind de sustinerea prietenilor,ai nevoie de tarie de caracter,trebuie sa fii puternica si sa te gindesti ca dinsu mai sunt multi,nu te merita,mergi la petreceri fa cunostinta cu cineva nou,schimbati atitudinea(si gandeste-te ca fara el vei putea trai,va veni timpul cind el te va iubi la nebunie, trebuie doar sa fii sigura de asta, trebuie sa crezi in asta)succese.Astpet funda!::*:*

8 răspunsuri:
| FreakyFred a răspuns:

I-am injurat pe amandoi intr-una pana mi-a trecut. Cam intr-o luna de gretoseli trece, stai linistita, o sa gasesti pe altu.

| w3iR a răspuns:

Hmm da un gol in stomac. ceva neplacut foarte neplacut.nu as vrea sa se mai intample asta niciodata big grin...pai cum dragostea vindeca tot.m-am indragostit din nou si asa viata merge mai departe!:X

| TommyHilfiger a răspuns:

Simplu. M-am gandit ca exista si alte fete frumoase si m-am orientat spre altele.

| danyelo112 a răspuns:

Is frecvente aceste cazuri. ceea ce trebuie sa stiieste insa ca atunci cand iti place de cineva, ii arati acest lucru. daca stai si te uiti la el fara nici o miscare il vei pierde.cand simti ceva pentru cineva cauti calea cea mai simpla si mai usoara ca el sa afle acest lucru, chiar poti sa ii spui unui prieten de-al lui si acela sa ii transmita. poate el nu indraznea sa te intrebe daca il placi. poate e mai timid.nah.incearca.succes

| PurpleDark a răspuns:

Heyy
Dap...Si inca mai sunt...sigh
Pt a trece peste am citit alte povesti triste de dragoste ale altor persoane, unele asemanatoare cu a mea altele total diferite.In mare parte din ele persoanele respective au reusit sa nu mai sufere, sa treaca peste.Acest lucru m-a ajutat deoarece mi-am dat seama ca nu sunt singura care sufera din cauza dragostei,ca nu se moare din acest lucru(chiar daca doare foarte mult).

Am incercat sa ma distrez cat mai mult cu colegii,citeam bancuri,statusuri amuzante vedeam comedii etc si astfel mi-am mai distras atentia si m-am inveselit.

Oarecu m-a ajutat si o colega(o consideram prietena pe atunci,dar acum ne-am distantat)ma descarcam ei, ea ma mai facea sa rad etc.

Sper ca te-am ajutatwinking
Daca vrei, imi poti lasa mesaj cu id tau si sa mai vorbimhappy
Byee

| Abbyka23 a răspuns:

Da, din pacate. m`am simtit super nasol, dar am trecut peste cu ajutorul celor mai buni prietenilove struck ei nu te lasa niciodata la greu. Si mai ales daca intalnesti inca un baiat care sa te faca sa te simti speciala, e perfect. Uiti de supararewinking

| elly83 a răspuns:

Da, m-am,, indragostit''.Lui ii placea de prietena mea cea buna, iar eu, voind concurez, incercam sa-mi bag coada, consideram totul o concurenta, oricum, ea nu il baga in seama.Era doar o distractie pentru ea. Oricum, am intrat in acest,, triunghi vicios'' si am ajuns sa regret.Am crezut ca lumea se termina cu mine...credeam ca,, sufar'' din dragoste (cand colo, eu eram doar ranita in mandrie, prin faptul ca pierdusem,, concursul).
Acum, privind inapoi, imi dau seama ca am fost o proasta si ca in realitate mereu a fost o persoana care m-a iubit...acea persoana fiind eu si ca el a fost un prost sa creada ca va putea fi cu prietena mea, care i-a dat papucii (daca au existat vreodata)...
Lectia:,, Am fost o proasta sa intru in acea competitie si ca eu sunt unica, iar el, el e un nimeni!(chiar e!).Cum am putut sa ma uit la el atunci?!
Raspunsulbig grinin aroganta, doar sa castig!
Asa ca nu fii suparata, vei intalni candva pe cineva special...

| BlancaFantasma a răspuns:

Da! fostul prieten era indragostit de alta iar eu nu mi-am dat seama,desi era cam evidentsad ca o idioata imi placea de el,atat de mult iar cand el a plecat la facultate,si minunata relatie s`a terminat, mi-am dat si eu seama ca el nu tinea la mine deloc, am fost decat o aventura de`o vara.na sa nu fie si el singur cand toti ceilalti erau cuplati!
Cum am trecut peste? pai.inca n`am trecut,desi chestia a fost acum un an.a inceput sa-mi placa de un coleg,caci imi aducea aminte de fostul, dar nici el nu ma place. si ce daca? il ignor si gata, chiar daca stam ama2 in banca.Invat,ca am trecut in clasa 12`a si cu asta basta!
Nu are rost sa suferi pentru o persoana care nu te place! vei gasi pe alcnnv in curand1bafta.