| Amalia2305 a întrebat:

V-ați îndrăgostit vreodată de cine nu trebuie? V-ați dat seama la timp sau ați suferit după acea persoană?
Cel mai detaliat (+ alte detalii pe langă ce am întrebat) răspuns primește fundita! big grin

Răspuns Câştigător
| BlackDice a răspuns:

BUNA! Nu mi-am dat seama pentru ca am petrecut niste momente memorabile ce pareau sa nu se mai termine, dar cel mai mult mi-a placut intr-o seara la mare!
Eram eu +ea si niste prieteni, la care astia s-au imbatat si li sa taiat firu la un local in care mergeam noi! In fine unii au plecat la spital altii la cort(ca am mers cu cortu) si eu ramasesem cu prietena lasand capul in jos mi-am cerut scuze si pareri de rau etc! M-am dus sa gasesc cazare la 2 noaptea intr-un hotel, nimic, nici bani numai aveam ca era ultima seara! Avusesem 3 corturi si facusem 1 in seara aia! Stii cei aia ca in 5 min era un cort gata facut cu tot ce trebuie, eu care nu stiam sa fac un cort! Dupa multe rugaminti si scuze a intrat in cort si a inceput sa planga la mine in brate (pentru ca exagerase mi-a spus mai tarziu), iar eu i-am spus ca te voi iubi mereu si voi face orice ca ea sa fie fericita! a fost cred cel mai romantic lucru care l-am facut pentru cineva!

7 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Da. M-am indragostit de o fata care pastra legatura cu fostul. Mi-am dat seama dar ma avantaja situatia si pe mine asa ca am ales sa stau cu ea pana isi da seama ca vrea sa fie cu el.
Am suferit un pic dat fiind ca ma atasem de fata dar mi-am asumat consecintele.

| MrSoapte a răspuns:

Stiti cum e...2 poli opusi, se atrag si se electrocuteaza! Stim cu totii ca ce-i interzis, e tentant si palpitant! Asa ca, avem cele mai mari sanse sa ne indragostim de cine nu trebui!

| JiTerra a răspuns:

Pai recent mi-a placut de o persoana, dar zic ca m-am grabit...nu am apucat sa-l cunosc cum trebuie. In prezent nu-mi mai place. Cu toate ca el inca imi da atentie. [PS daca stie cineva cum scap de el sa ma ajutelaughing]
E satanist rau x.x dar deseneaza fainlaughing si e obsedat de sex.-.-' si e chiar nesimtit pentru ca mereu se gandeste doar la el.

| pisssssiyy97 a răspuns:

Buna! pa dragostea este ceva ce vine de la sine nu se poate programa...eu m-am indragostit de cineva fara sa vreau si desi stiam ca nu este bine dar asta e din pacate acum mi-a trecut...iti dai seama cand te indragostesti de o persoana ca ai vrea sa vorbesti mereu cu ea sa fi cu ea sa nu fi singura si tot ce faci gandul iti zboara fara sa vrei la persoana de care te-ai idragostit big grin fundita?

| RoxMuffins a răspuns:

Da, m-am îndrăgostit de un băiat ce era opusul meu, nu se aştepta nimeni să mă îndrăgostesc de el.
Eu eram populară şi mai frumoasă iar el era mai simplu si urâţel. Nu îmi plăcea cum arăta însă când îl vedeam şimţeam ceva la el ce mă atrage.
Nu am fost niciodată cu el că îmi era ruşine de aspectul lui şi de imaginea mea... îmi pare rău, dar am trecut peste.

| Licurici18 a răspuns:

Pai acum tin sa cred ca da...am avut o relatie de aproape 4 luni...la inceput era totul frumos, cu lucruri frumoasehappy asta pana cand el si-a cam dat masca pe fatahappy, a zis sa ne despartit am plans si el asa ca ne-am impacat apoi iar a vrut sa ne desp, apoi iar ne-am impacatlaughing a 3a oara el nu mi-a mai zis nimic si ne-am desphappy

| xVio a răspuns:

Mdea mi sa antmplat....mda o sa suferi ff mult:O3