I-am zis ca nu mai sunt si mi-a zis ca nu o sa mai fiu fericita niciodata si m-a intrebat unde mai este acum farmecul de dupa nunta
Buna nu dar daca m-ar intreba i-as raspunde sincer pentru ca in biserica nu e bine s mintiSi mai ales parintele
De fapt nici unde
Cine crezi ca a intrat de mai mult de 2 ori in biserica? Cel putin eu am intrat odata cand m-au botezat ai mei si odata ca m-a luat bunicamea cu forta, ca m-a vazut cu piercingul in buza de-a zis ca a intrat necuratul in mine, si atunci a fost foarte naspa, cum am intrat, m-am impiedicat de prag si n-am putut sa nu ma abtzin sa injur , daca ar fi sa ma spovedesc si popicul m-ar intreba, cred ca i-as raspunde scurt si la obiect, dc te intereseaza n-ai alta treaba?
Nu,dar o data m-a intrebat o chestie mult mai naspa, la care nu am raspuns sincer, pentru ca nu e treaba lui si ma doare in 14; ce trebuie sa stie toate amanuntele intime?
Nu si daca ar intreba cred ca asi rade si nu cred ca iasi zice adevarul... )
Credeam ca doar femeile batrane se duc la spovedanie, eu sincer nu m-am dus niciodata dar atata timp cand te duci sa te spovedesti trebuie sa spui si adevarul altfel nu are rost sa te mai duci
Nu m-a intrebat si nici nu ia-si spune adevarul.e o chestiune intima si privata!
Dar n-am mai fost la biserică de 2 ani Şi ultima dată m-am dus de paşte şi nu m-a întrebat mai nimic la spovedanie . Doar m-a întrebat dacă am ţinut post şi i-am zis că nu Pe atunci aveam vreo 11 ani parcă Şi n-aveam eu faţă de parcă m-aş fi f... Dar nici cine ştie ce inocentă nu sunt Adică n-am eu faţă de virgină sau am?
anonima4all întreabă: