Nu`ti mai pune atatea intrebari! e bine ca nu ai stat cu el,daca nu simteai nimic de ce sa faci asta? problema e ca tu acum crezi ca ai pierdut un baiat "perfect",pentru ca toata lumea iti spune asta si te simti vinovata ca ai aruncat "pe geam" dragostea lui, asa-i? mai ales ca era sincer, cu bani etc.insa nu e chiar asa, nu a fost sa fie el pentru tine.si stai calma o sa gasesti altul pe care sa-l iubesti mai mult.si eu am stat cu un baiat la care nu tineam, imi era mila de el ca avea niste probleme (tot 3 luni) si cand nu a mai vrut sa stea cu mine ce crezi? mi-am dat seama ca incepusem la tin la el si am picat in capcana mea.pana la urma am realizat ca nu era chiar asa cum parea:sincer, fidel, frumos etc.nu a fost sa fie el pentru mine nici nu ne potriveam.bafta!
Eu cred ca ai facut f bine. e fericirea ta. cautati genu ca doar cu un b ca tine care sa te potriveasca vei intalni adev fericire:* lupta pentru fericirea ta. cateodata parinti nu sunt de acord cu b cu care umbli alti mor dupa el. asta e dar tu stai cu el nu EI.
Doamne fereste...cum sa fi cu cineva pentru ca asa vrea mama, sau prietena sau mai stiu eu cine.Ai facut foarte bine, nu poti sa fi cu cineva doar pentru simplul fapt ca apropiatii tai il plac sau doar asa de dragul de a nu fi singura.Mai rau era daca stateai cu el si nu simteai nimic iar el poate cu timpul isi facea mai multe sperante.Este foarte ok ca ai fost corecta cu tine in primul rand iar apoi cu el si ii poti spune acelasi lucru si lui.Iar cat despre mama ta...nu pot sa zic sa nu o asculti ca nah,tu sti ce relatie ai cu ea dar este f deplasat ce face, vb si ca ea si spune-i cum esti tu si nu te lua niciodata dupa unul si altul, asculta la cine vrei dar fa ce simti.Si nu lasa pe nimeni sa te faca sa te simti vinovata pentru ca ai facut ce ai simtit si ce ai crezut ca e bine pentru tine.
Daca mama ta te pune sa umbli te invata sa umbli cu unul major nu mai am nimic de comentat. poate peste 2 ani vrea sa fie si bunica
Cateodata parerea celor apropiati ( in cazul tau mama ta si prietena ta) chiar conteza si chiar se adevereste, asa ca pe viitor s-ar putea sa regreti, dar pe deoparte daca u nu il iubeai nu avea nici un rost sa ramai cu el, pacat de el, ca te iubea, si ca era un baiat d nota 10
Daca tu nu il mai iubesti. nu cred ca are rost totul conteaza adica sentimentele thale:] nu stiu faci ke vrei adica e viata ta dar eu zic daca nu ai sentimente pentru el si dupa sa il faci sa sufere mai raw nu cred ca are rost ke sa zic:]