- Dreptate, dar asta e... NU ai ce să le faci, deoarece tot pe a lor o ţin. Iar funda, pentru unii, nu este semnul mulţumirii, ci câştigarea 'competiţiei'.
Numai bine.
Deja "ma ingrijorasem" cand am vazut prima fraza Credeam ca si tu faci parte din categoria de utilizatori despre care vorbesti.DAR AI DREPTATE! Am remarcat de multe ori(chiar de prea multe ori) ca sunt multi care intr-o intrebare spun ca au 13 ani, apoi in altele mint ca au 17`18 chiar 20.Era o intrebare" am 20 de ani si sunt virgina, e ceva rau?" apoi cand m`am uitat la intrebari am ramas socata cand am observat ca avea numai intrebari specifice copiilor imaturi, si spunea ca are 13 ani.Ce`i cu minciunile astea? Utilizatorii care dau numai raspunsuri bune, pierd timpul raspunzand la intrebari puse la misto care nici nu au vreo legatura cu realitatea.Ai zis ca ii multumesti lui Gabi 87.Intr`o anumita masura ai dreptate el da raspunsuri "in gluma" atunci cand sunt intrebari tampite pe care tot ce poti face e sa le raportezi.Dar totusi si el pune niste intrebari de mai bine nu le mai citesti.Si am vazut ca la niste intrebari din partea unor persoane care aveau nevoie de ajutor, a raspuns destul de urat ...Pe scurt,ai dreptate,TPU s`a cam dus de rapa,si e pacat. Hai sper ca pentru raspuns imi dai si mie o fundita? (glumesc sa stii e prima data cand "cersesc "fundita).Mi se par penibili cei care la sfarsitul fiecarui raspuns pun: "fundita?" Frate,daca vrei sa raspunzi, bine, fa`o dar pentru a ajuta pe cineva nu pentru a primi o funda care. hello! nu te ajuta cu absolut nimic.Acum intreb si eu ca multi alti utilizatori: Mai exista persoane care sa raspunda la intrebari pentru a ajuta pe cineva, sau deja toata lumea viseaza numai fundite, si asta e singurul motiv pentru care raspund la o intrebare? P.S t doua cuvinte scrise la misto nu se acorda funda! (scuze pentru eventualele greseli)
@Gabriel1 de ce nu`mi dadusi funda ca scrisai cel mai mult?ce faci te pui prost cu oltenii?
Aham,dar nici tie nu ti-ar prinde rau o lectie de gramatica deoarece faci greseli de ortografie!,de ex:invata-ti, vorbi-ti, scrie-tiastea se scriu impreuna daca n-ai stiut pana acum profuleIntai invata sa scrii tu corect si apoi mai discutam
Asa. Multa bataie de joc. Respect celor care stiu sa raspunda si sa puna intrebari care merita citite si care merita sa inveti ceva din ele.
E adevarat,toate persoanele care spun niste inttrebari din amuzament, cum ai zis tu, o sa faca din acest site unul de rapa deoarece incepe cu unu continua cu 2 pana la infinit si la un moment dat o sa fie prea putine persoane mai normale pe acest site,
Numai bine:*
@Phantom:Mai citeste o data propozitia care contine numele sau.
@Inkheart:Ma asteptam ca dupa continuarea "intrebarii" sa iti dai seama ca am scris la misto.
@bebin:Stiu si eu ca am pus intrebarea la alta categorie deoarece "asta e cea mai accesata".(Prin postarea sa aici am vrut sa bat un apropo si celor care posteaza la alte categorii)
Ps. Daca ai observat toata propozitia am scris-o gresit intentionat.
@Vivianalana:Eu nu am pus intrebarea de amuzament, ci pentru a convinge oarecum unii utilizatori care viziteaza acest site destul de des si il cam duc de rapa.
@Teiubesce ce sa mint, si eu am cerut funda de cateva ori, oarecum "retoric" deoarece deja se daduse funda.(scuze pentru. exprimare)
@Angelique:Imi pare rau ca nu citesti raspunsurile sau macar mesajul pe care am vrut sa il transmit prin "intrebare".
@Jelli:Am scris si pentru acei utilizatori care nu sunt atat de destepti pe cat se cred.
@codry:Scuze dar nu esti asa inteligent pe cat vrei sa pari, nu ma mai obosesc sa iti explic, vezi asta din comentarii.
Ma bucur ca am gasit 8 oameni care au citit cu folos intrebarea mea.Cat despre restul...numai bine!
Ar trebui sa ii jignim pe cei care posteaza la alte categorie, de asemenea pe cei care deterioreaza limba romana. Pe de alta parte nici intrebarea curenta nu se afla la categoria corespunzatoare si nici " v-a rog." nu e scris corect (va rog). Deci.eu ce ar trebui sa fac in cazul asta?
@Gabriel1 aha.era o aroganta.cam subtila pentru mine. ar trebui totusi sa te bucuri ca ai scapat neinjurat. Vezi la ultimile raspunsuri date de mine ca altii nu au fost asa norocosi. Succes-uri
"V-a rog, invata-ti sa vorbi-ti corect cand scrie-ti o intrebare."
Sper ca a fost la misto.
Pai, cam asta a devenit Romania. Toti trebuie sa se remarce prin ceva si se gandesc ca daca "scryu asa jmeker swnt may jmekery". Si faza cu intrebarile alea. Sunt prea multe si nu cred ca se pot ocupa doar cativa de ele. Ma rog, lipsa de ocupatie, copii, ce poti sa le ceri.
@Gabriel1 Stiu, am glumit . Credeam ca o sa iti dai seama ca am glumit dupa ce am scris in continuare. A fost o chestie reciproca. Scuze daca te-am ofensat.
Scuza-ma...dar cand reprosezi toate astea.nu te uiti sa vezi daca tu stii sa scrii corect? eu asa as face in locul tau
@Angelique, proasta esti! Doamne, unii nu stiu de gluma!
@Gabriel1, stiu ca ai dreptate. Insa nu rezolvi nimic postand astfel de intrebari. Pentru ca aceia care se simt cu musca pe caciula:
- te vor ignora, spunand ca te crezi grozav
- pur si simplu, nu pricep, sunt tampiti si intrebarea este peste puterea lor de intelegere!
Coae uita-te si u ce ai scris "invata-ti", "vorbi-ti"? Mai gandeste inainte sa scrii