anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

V-am mai scris si zilele trecute si v-am intrebat "Imi place la nebunie de un coleg.As face orice sa fiu macar o zi cu el problema este ca e cam retras si nu prea ai cu cine comunica. Nu sunt o tipa cu tupeu dar nu stiu ce sa fac, adica stiu sms bla bla da nu cred ca va functiona. deci ce sfat imi dati?" insa as mai avea de adaugat ceva:
eu am deja un prieten dar imi place asa mult de acest coleg incat as face aproape orice, cand ne vedem uneori mai vorbeste: ori imi face un compliment ori ma tachineaza oarecum, alteori nu zice nimic. Problema cea mare este ca el stie de prietenul meu iar cand ne vede impreuna se uita lung nici nu ma saluta. Stiu cum sta treaba cu relatiile intre colegi insa acum cred ca as fi in stare sa imi incalc regula. Nu as renunta la prietenul actual doar ca sa raman singura pentru e posibil sa raman singura fara iubit si fara coleg. Stiu ca e complicat dar daca as vedea ca am vreo sansa la El m-as desparti de actualul.
Multumesc pentru sfaturi.

3 răspunsuri:
| datesraluca a răspuns:

Cand o sa mai cresti un pic nu o sa mai ai gandirea asta, sfatul meu e sa te desparti de prietenul tau pentru ca am impresia ca nu ti la ek atata timp cat te gandesti la alt baiat, poate esti prea mica si nu sti ce e aia iubire!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca sunt destul de mare la 20 de ani nu crezi?tongue

| giuseppe a răspuns:

Fetele care au iubit prea mult un baiat au avut de suferit asa cum este in cazul tau aproape ca il idolatrizezi pe acest coleg daca nu esti sigura de sentimentele care le-ai pentru. actualul cel mai bine ar fi sa te desparti de el dar totusi sa ramaneti amici si sa nu te combini prea repede cu celalalt coleg decat doar in momentul in care esti sigura.