| ANONIM_2337 a întrebat:

V-am urmat sfatul mi-am facut curaj si am vorbit cu el totul avea sens doar ca am spus intai sa ne cunoastem mai bine iar apoi sa ne combinam dar azi l-am vazut cu o fata mai mare ca el se tineau de mana din spusele altora s-au si pupat. parca acel gol din mine s-a redeschis doar ca e mai adanc si simt ca sfarama orice in calea lui plus de asta azi am o programare undeva si acolo va fi si el.pe langa ca am ajuns la vorbele prietenei mele "baieti sunt niste porci" intru intr-o noua depresie. AJUTOR! CHIAR AM NEVOIE DE AJUTOR...

2 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

Din ce ai spus intr-o alta intrebare, inteleg ca acum te si evita. S-ar putea sa fie, intr-adevar concurenta pentru tine sau poate ca nu ar trebui sa te amagesti atat, ti-am mai spus sa nu dai atentie gurii lumii (faza cu pupatul; plus ca de la revedere ar fi ceva normal sa se pupe, nu?). Faptul ca era cu alta fata se mai intampla, poate ca era doar o ruda... ramane sa spuna el exact ce se intampla.
Intr-adevar, unii sunt porci, altii nu. Unii ajung in situatia de a fi considerati pe nedrept "porci" pentru ca ce? Leaga prietenii si nu vor la un moment dat mai mult, pentru au deja perechea. Ups...cam la fel fac si fetele, nu-i asa?

| mimi_1975 a răspuns:

Vaaai ce prostalan. pe linga faptul ca tu aivb prima el inca o face pe domnisoara - asteapta cucerit? stii pentru asa ceva nici nu face sate lupti! un timp itivafigreudar cauta-ti pe cineva ca sa te consolezi- si sa vezi cum cind n-o sa-i dai atentie o sa observe si-o sa vrea sa vada ce se intimpla