| ellabella1 a întrebat:

V-ar parea rau daca v-ati insura cu o femeie care nu este virgina? I`ati reprosa foarte mult acest lucru?
(intrebare catre barbati)

Răspuns Câştigător
| Damian a răspuns:

Da ce, eu mai sunt virgin?

15 răspunsuri:
| GyeBaek a răspuns:

Depinde, adica daca are oboceiu sa fie tarfa nu dar daca o fost violata sau o facut o greseala dar si-o reparato as fi de acord.

| thereforyou a răspuns:

Nu i-as reprosa deloc. In zilele de astazi e foarte rar ca femeia sa fie virgina la casatorie.

| God_1675 a răspuns:

Lol vrei sa spui ca ai inca dop?

| Derye a răspuns:

Nu, never.

| kidboo a răspuns:

Hei u vorbesti de femei virgine de parca zici de capra neagra cam asa elaughing pe cale de disparitie...slowtalk to the hand. eu zic ca nu m'as insura cu ea daca ar fi virginastraight face motivul? pai foarte simplu asta inseamna ca nici cu mine nu o sa o faca prea curandlaughing sau daca o face in noaptea nunti nu mai pup sex ani de zile asa ca.eu zic ca mai bine una cu aia mica cat galeata decat o virginik fricoasa de plaoh go on

| mAkE_2626 a răspuns:

Pai nici nu, dar daca a ajuns in pat la toti da, tarfa e tarfa da si cand e tarfa, e vaide mama eiwinking normal da, adica nah, e curvawinking

| User a răspuns:

As obliga-o sa-si faca operatie de recuperare a virginitatii.

| alex_7457 a răspuns:

Pai daca el doreste o virgina sa caute pe la gradinita parerea mea... daca vrea sa sa casatoreasca sa nu mai aduc vb de asa ceva...

| mario a răspuns:

Pentru mine nu are importanta.sa nu fie curv.in rest.

| System a răspuns:

In prezent e cam rar asa ceva, la asa virsta virgine foarte rar, si nu ia-si reprosa deloc acest lucru ...principalu curv.sa nu fie (cum a mai zis-o si mario...

| dragos_7623 a răspuns:

Pe mine mar deranja sincer dar nu i-as reprosa asta vreodata doar daca a fost tarfa.eu unu multumesc lui Dumnezeu n-am parte de asa ceva. asta e parerea mea

| petergabriel a răspuns:

Pe bune acum, dar cati ani ai? Nu te supara pe mine dar tu chiar crezi ca parintii tai au fost virgini cand s-au luat?

| Razvan a răspuns:

Mai exista virgine in ziua de azi?
(intrebare retorica, eventual dati stupid)

| Leon a răspuns:

Ti-e teama ca nu te mai ia nimeni?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu asi reprosa niciodata acest lucru de oare ce eu vreau sa imi fac o familie sunt din satu mare ma numesc edy si sunt un om simplu mai dela tara nu am noroc la fete am 19 anii si vreau ceva serios dar nu gasesc cine are norocul sa se casat asi da sfatul sa nu reproseza ca nu e virgina e cel mai prostesc lucru