Bun de zona prieteniei, bun sa ai ca catel de companie, cand te paraseste iubi ai la cine sa te plangi, in rest ala nu e mascul clar e un vagin in corp de mascul, jalnic ce fac uni pentru un vagin da stai ca sex nu isi va oferi
Depinde! Daca am sentimente de dragoste pentru el, sau doar de prietenie.
Din pacate, inima alege, nu noi.
Indiferent cat iti place de prietenul tau, daca nu-l iubesti, il pastrezi ca prieten si-l tratezi ca prieten/amic.
Chestia cu profitatul este valabila si la fete, ca sunt multi mitocani care profita de naivitatea si bunatatea fetelor, ca apoi sa le abandoneze.
Deci, nu te baza niciodata pe o relatie de amicitie si nu te astepta sa aiba sentimente cineva cand sunteti doar amici.
Eu am un prieten din copilarie, barbat, cu care ma inteleg ca si cu propriul frate, dar nu am avut niciodata sentimente pentru el, doar prietenie si respect. Amandoi avem familiile noastre, ne vizitam, facem petreceri impreuna, ne ajutam la nevoie si nu cred ca este profitat de nici o parte, doar o simpla relatie de amicitie, in care sentimentele de dragoste nu au existat.
Ahh da, mi-ar placea, dar stiu ca o face cu interes -> sex la schimbul prieteniei lui, plictiseala, in lipsa de altceva, etc deci nu pun botu
Tot ce-i posibil, daca ii place si lui de tine poate n-o sa te vrea doar pentru sex.
Mda, ''sigur''
Fi serios man,tot ce facem, facem pentru a avea acces la vagin, sexul fiind foarte valoros pentru noi, pentru ele e ca respiratul, de asta ele sunt superioare sexual ca noi
Ehh esti 100%?
Man cateii care alearga dupã vagin si ele alearga dupã lupi si primejdii.
De când sunt superioare sexual? Sunt si proxeneti si psihopati de optin ei pentru a avea acces ele sau sa-si vânda sexualitatea. Noi le dam aceasta valoarez
Ma refeream ca valoarea lor sexuala e superioara
Ce ai zice de sex inainte, dupã ajutor si alte interese
Sexu dupa ca asa e frumos troc pe 2018
Fiecare om ar trebui să se ajute în primul rând pe el, aşa că nu văd de ce ar sta cineva după curul tău să te ajute in tot, fără niciun interes. Băieţii care fac astfel de lucruri o fac dintr-un interes sau pentru a compensa mari lipsuri/defecte pe care le au. Un om sigur pe el, care se iubeşte, nu se sacrifică aiurea pentru a ajuta pe unul si pe altul.
Da,as vrea.Cred ca e un sentiment foarte frumos ca cineva sa se gandesca la tine si sa fie acolo cand ai nevoie.
Si tu nu ai parasi persoana aia dupa un timp?
Nu...de ce as face-o?
După părerea mea fetele profita dacă găsesc un băiat cu suflet
Da...eu nu cred ca-s genul.As vreau mult sa gasesc si eu asa un baiat...dar cine stie? : ))
Ai primit msg?
Ala in care m-ai intrebat de unde-s?
Am mai trimis
Nu, nu l-am primit.Dar ti-am trimis si eu o felicitare de aia si ti-am zis ca-s din Iasi...ce mi-ai scris in celalalt?
Incerci sa dai de baiatul care tine la tine si-i fara interes?
Ceva de genul...bine nu as spune chiar ca incerc sa dau pentru ca nu merge asa treaba...cand o sa fie, o sa fie
Daca nu faci ceva in legatura cu asta, nu cred c-o sa fie deloc.
Pai ce sa fac? Doar nu decid eu cand ma indragostesc
Te bagi si tu in seama cu aia de iti plac. Daca vezi ca nu vrea, nu-ti mai bati capul. Doar nu esti si tu genul ala de fata infumurata care desi ii place de cineva, asteapta doar sa fie bagata in seama.
Nu-mi bat capul cu asta acum.
1-nu-mi place de nimeni
2-pentru mine cariera e pe primul loc
George0197 întreabă: