daca te pensezi, frezezi de ce nu iti achzitzionezi niste clerasil pentru acnee
si acum la pete rosii -mascheaza-le cu fond de ten
mergi la cosmetice si cere sfatul vanzatoarei ma refer la culoarea fondului de ten care ti se potriveste
sigur ca prima impresie conteaza dar atentzie si imbracamintea la moda cam atrag fetele ca ele nu te vad fata ta ci euro in buzunarul tau
atentzie la expunere extravaganta sa nu plangi in perina
Eu cred ca este baiat dupa numele de la user, baieti cu fond de ten?
Pai daca se penseaza si se frezeaza ce mai conteaza un pic de machiaj doar nu am scris sa se rujeze cand are herpes
Nu vreau sa o dam in cearta, doar iti raspund la ceea ce ai zis tu..stiai ca vedetele din america, actorii ( ma refer la partea masculina ) sunt machiati foarte strident?
Stiai ca Justin Bieber este mai machiat decat o fata? si ma refer la o fata care se machiaza mult si regulat
Pai ma gandesc ca na, oricum la baieti se vede mai evident fondul de ten. si ar sta aiurea dupa parerea mea, mai ales ca n-am incercat niciodata nici eu
Stiu frate, ca majoritatea vedetelor se dau cu fond de ten, si ma refer si la baieti, dar na, eu n-am incercat niciodata asa cum i-am zis si userului ' mami ', cred ca ar sta aiurea sa la baieti. nu stiu. Tu ai incercat sa te dai vreodata? iti place?
Cand este nevoie te dai, nu te dai foarte mult, nu exagerezi ca duduile si sincer nu stiu de ce exagereaza si ele.
A fost o perioada cand imi era rusine sa ies pe strada datorita unor cosuri..foloseam putin fond de ten si totul era bine
Acum nu mai folosesc pentru ca nu am nevoie. Este ceva normal, suntem in 2013 nu 1900. Si mai intrebat daca imi place.e logic ca nu-ti place, cu acea chestie acoperi un defect.
Nu neaparat pudra ci din acela in tub si se aplica doar pe petele alea care deranjeaza asa de tare
sunt nuantze culoarea pielii individuale nici nu se observa cand il aplici
Mda .
Aham pai na, eu nu stiu daca am pentru ce folosii, eventual recomanda-i acestui baiat cu ce fel de fond de ten sa se dea, sau cu ce pudra.
Imi recomanzi ce fel de fond de ten sa ma dau? am pete asa rosii, ten gras, si de fel tenul il am asa mai alb; d
I-am scris sa mearga la raionul cosmetice si sa ceara sfatul vanzatoarei eu nu ii vad fata si nu pot spune nuantza pe care sa o cumpere, ele sunt cu numar eu de ex folosesc o pudra de la art decor nr 13 dar o achzitzionez din Germania ca acolo este mai ieftine 3 euro si ceva centzi
Cauta pe google cum sa alegi fondul de ten pentru pielea grasa acolo iti gasesti si nuantza care ti se potriveste
tu nu ai nevoie de fond de ten cremos ci pudra
Na ai gasit pe google? este pagina frumusele.ro dar mai repede gasesti daca scrii cum ti-am scris anterior
Wow e prea complicat site-ul , tu asa nu-mi poti spune care ar fi potrivitul?
Puiut du-te la raionul de cosmetice si acolo te indruma vanzatoarea ca ati vede fata adica nuantza pielii sunt si creioane de corectare chiar pentru cosurle astea si te rog nu te uita la bani si achzitzioneaza-ti o solutie clerasil si un demachiant pe baza de plante cu care seara iti curetzi bine fata de orice impuritatzi chiar si solutziile dupa ras fac pelicula pe piele de se inchid porii
seara sa curetzi bine fata sunt niste tampoane rotunde de vata anume pentru demachiat
poate are mami de ce nu o intrebi
Valeu... De aia farmacistii si dermatologii mor de foame?
Clerasil este (din proprie experienta) de rahat. Dupa cum am pus intrebarea mai sus, singura crema care mi-a facut bine a fost o crema preparata special pentru mine (dupa insistentele mamei mele de a face si asta), dar dezavantajul era ca avea o coloratie maro, mirosea a vaselina de tractor si trebuia sa pun prosop pe perna ca perna sa fie curata dimineata. Dar rezultatele m-au impresionat. Pana am gasit metodele traditionale.
Uite asta scrie pe site-ul ala :
Fondul de ten pentru pentru pielea grasa
Femeile cu tenul gras trebuie sa caute baze de machiaj fara uleiuri, care ofera acoperire de durata si care nu sunt prea grele, adica nu incarca tenul.
Pentru zona T, un fond de ten mat (care contin pulberi ce absorb grasimea de pe piele) ar putea fi produsul minune, care iti va schimba chipul complet
Depinde, de obicei poate nu, insa aveam un coleg in clasa a 12-a care raspunde la descrerea ta ( cu exceptia ca nu era pensat) si era foarte dragut. Si iti mai spun ceva. Acu' vreo 3 ani vazusem un baiat care ma saluta, nu il cunosteam (el ma stia pe mine) si nu prea mi-a placut de el, chiar daca nu avea semne rosii si altele. Insa mi-a fost de-ajuns sa-l vad intr-o zi stand rezemat de un perete cu o sticluta de apa in mana ca sa ma indragostesc de el, si avea si un inceput de herpes in coltul gurii. Si in ziua de azi imi place cand il vad cu plasturele pe buza :X
Nu draga, nu era pe moarte. Stiam doar cum il cheama si la ce scoala mergea. Repede tu rautaciosule.
Ok, si eu am cosuri si urme de dupa, si eu sunt cam ca tine inaltime/greutate, dar sa te pensezi, in mama ei de treaba?! Haide, parul mai merge aranjat doar sa nu stea in toate directiile, iar hainele "la moda" sunt cam pentru turma (nu am suportat niciodata sa aleg ce e "la moda" in detrimentul hainelor ce imi vin bine).
Las-o moarta cu urmele de la cosuri si cu cosurile pentru ca nu are rost. O crema eventual + spirt ca sa curete/usuce si ATAT (nu cu fond de ten pentru ca mi se contracta 00le cand vad pe cate unul). Iar legat de par, cate mi s-au zis ca pot face la el ca sa arate "in trend", dar de fiecare data am replicat: nu, multumesc, prefer sa raman CUM VREAU EU.
In concluzie: tu doar spala-te (pe față mai des), foloseste antiperspirant/deodorant nu prea strident (ca sa nu puti) si aranjeaza-te ca sa nu pari ca esti iesit din pestera si iti garantez ca vei fi primit de oameni adevarati oriunde!
Toata faza ce ma strica sunt doar petele atat, adica asa cred eu, la moda, m-am referit ca ma imbrac cat de cat bine, adica ma imbrac cu ce imi place si majoritatea fetelor se uita dupa aia care se imbraca ca si mine. la asta m-am referit, de pensat, ma pensez de 1 an, deoarece aveam dita mai stufu si nu suport si pur si simplu, te schimba foarte mult un pensat. d-asta ma pensez. cam asta a fost tot
Hmm,pai esti din acelasi oras ca si mine?; d
Am prieten
Deci esti din buc, si am prieten, am inteles, poate e aiurea intrebarea care ti-o voi pune, dar nu ai prietene care sunt in cautare?
Da.Nu exteriorul conteaza.El este doar prima carte de vizita.Cine vede mai departe de aparente te va placea si cu pete si cu blana si cu plete, de care nu cred ca ai
Pete am :d , de unde esti?
Eu sunt din Piatra Neamt.De ce?
Te-am intrebat
Prietene nu le astupa cu nimic, sunt fete care te pot place / iubi chiar si cu ele! Nu e nevoie sa le ascunzi si cand le vad sa-si schimbe parerea, ca asa's fetele. Fi tu insuti!
Pai, crede-ma ca nimeni nu-i perfect, si da, bineinteles, adica eu una da m-as uita cateva pete rosii care probabil nu ies in evidenta foarte tare sunt ok! Si oricum, cine te place te place asa cum esti Mai ales daca ai si un caracter frumos, fi sigur ca(eu cel putin) fetele se vor uita la tine
Pr meu are o cicatrice ramasa in urma unui accident pe obraz si se vede destul de bine, insa pe mine asta chiar nu ma intereseaza.Cel mai important ar trebui sa fie aspectul interior, al sufletuleui, dupa accea aspectul exterior, fizicul.Asa ca nu te stresa si nu-ti bate capu'. Cine se va indragosti de tine si te va iubi cu adevarat nu o sa o intereseze petele care le ai.O sa fie mandra daca va avea langa ea un baiat care o iubeste, linistit, tandru, rabdator, afectuos etc. Daca nu as avea pr poate m-ai interesa:-P.Succes!
In ziua de astazi rar gasesti fete d-astea
Conteaza sa tii la acea persoana, nu neaparat cum arata :* plus ca eu stiu ca se uita fetele la tine
De ce esti asa sigura, ca se uita?, eu n-am observat asta :d
Daca sunt doar cateva si nu ies foarte mult in evidenta, si asta e dupa cate inteleg singurul "defect" eu zic ca da
Anne07 întreabă: