Nu ai de unde sti pana nu auzi din gura lui daca te mai place sau nu. Parerea mea e ca mica asta povestioara daca i-o povestesti lui si dati cartile pe fata, ajungeti la un comun acord eventual o impacare.
Hmm... Pai eu cred ca te mai place Dar cea mai simpla solutie e sa te duci la el si sa ii zici: "De fapt eu inca te mai plac si mi se pare ca si tu ma mai placi. Ma mai placi sau nu?"
Iti dai seama ca de buna seama ce te analizeaza cand esti prin preajma lui inca te mai iubeste, dar daca te-ai despartit din cauza unor probleme care le-a facut inseamna ca merita ceea ce ai facut.Acest lucru se intampla la aproape fiecare fata, dar dupa ce vei cunoaste un alt baiat si poate iti va darui ceea ce fostul nu ti-a oferit o sa-l uiti. Funda!
Eu cred ca te place inca. Poate chiar e orgolios si vrea si el sa te uite o data ce tu te-ai despartit de el. Poate daca tot tu te-ai intoarce la el...ar fi altfel. Incearca!
Incearca sa porti o discutie cu el pe tema despartirii voastre, sh atunci poate el iti va spune daca te mai place
Seniorita dapp "contactul vizual" e problema! Ceea ce cred ca nu se poate rezolva! Uite iti propun sa te duci la el sa il intrebi (nu prea e frumos din partea unei fete sa.) Daca mai simte ceva pentru tine?! aici sunt doua 3 raspunsuri: 1. zice simplu ca DA
2. zice simplu ca NU
3. daca se balbaie ca prostanacu,iti sugerez sa te agatzi repede de un alt baiat,poate asa o sa il uiti! Incearca sa nu ii compari, si sa iti placa acel baiat, nu sa stai de bibelou cu el doar pentru a avea prieten! Succes
Sincer te place, incearca sa intri in vorba cu el macar cu un buna...si daca iti raspunde la fel incepi discutia cu cmf? si din astea bafta>:d
KatiMe27 întreabă: