Nu, nu m-as insura niciodata cu o femeie care a nascut copilul altui barbat. M-as insura (desi cu multe rezerve) cu o femeie care a mai fost maritata, dar doar daca ea este cu mult peste conditia mea...gen vreo celebritate, ceva.
Vrei sa-ti justific raspunsul? E simplu, mi-e foarte greu sa accept faptul ca femeia cu care sunt, a apartinut altui barbat (asta ca sa n-o spun intr-un fel si mai meltenesc) si mi-e imposibil sa accept ca din ea a iesit un copil, si nu prin contributia mea. Din cauza nasterii acelui copil, o percep ca si cum o parte din ea lipseste ireparabil si pentru totdeauna (ceea ce nu s-ar intampla daca ar fi copilul meu, evident). Nu m-as putea indragosti niciodata de o femeie care are copil.
Tot ceea ce am scris mai sus, e valabil doar in privinta casatoriei sau a unei relatii serioase, pentru ca altfel, nu am nici o problema in a avea o relatie strict sexuala, fara obligatii, cu o femeie care a nascut copilul altuia.
Când te vei însura, vei accepta doar o virgină?
Altfel de unde vei știi câți parteneri a avut înaintea ta?(sau te-ar deranja doar dacă a avut hârtia aia numită "certificat de căsătorie")
Și mai ales de unde vei știi câte avorturi a avut la activ?
O femeie cu un "istoric" bogat, nu-ți va mărturisi niciodată asta.
De-aia nici nu ma voi insura vreodata, nu mai sunt la varsta la care sa am dreptul moral sa sper / sa ma gandeac la o virgina si oricum nu mai am cheful sau rabdarea necesara pentru a construi (mentine) o casnicie.
In conditiile in care imi doresc doar relatii superficiale, fara implicatii profunde, nu conteaza istoricul amoros al unei eventuale partenere si in plus, indiferent ce mi-ar spune, oricum n-o cred.
Da, de ce nu. Omul meu este divortat de multi ani, are 3 copii, desi acestia stau la mama. Noi deja avem 10 ani impreuna de relatie, iar cununia religioasa o vom avea la anul. Nimic nu ne-a impiedicat de a fi impreuna. Copiii lui sunt deja mari, cei doi baieti sunt pe cont propriu si mezina este in ultimul an de liceu. De 2-3 ori an vin la noi sa stea pentru cateva zile ori depinde daca este vara circa 2-3 saptamani.
Nu, fiindca nu mi-am dorit niciodata sa ma bag in traumele altora si nici sa preiau stresul unei familii destramate, a unor copii plimbati d ela mama la tata, a certurilor dintre fostii soti care se urasc si continau sa se ciondaneasca...
Da.
Oricum nu m-as casatori cu oricine, deci daca persoana de care ma indragostesc in felul ala a trecut printr-un divort si are un copil cu altcineva, ar fi doar detalii.
Altfel trebuie sa o tai de pe lista si pe Angelina Jolie, si raman naibii flacau batran
Nu, bagaj prea mare emotional, fireste ca exista destui doritori, eu nu ma aflu printre ei.
Eu nu m-as casatorii cu cineva așa, pentru că o să fie mereu dicuții și certuri pe tema asta