| SelenaTpu a întrebat:

V-at insura cu cineva care a divorțat?
Dar dacă ar avea copil din cealalta căsătorie ați mai face-o?
Justificați raspunsul

15 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Nu, nu m-as insura niciodata cu o femeie care a nascut copilul altui barbat. M-as insura (desi cu multe rezerve) cu o femeie care a mai fost maritata, dar doar daca ea este cu mult peste conditia mea...gen vreo celebritate, ceva.
Vrei sa-ti justific raspunsul? E simplu, mi-e foarte greu sa accept faptul ca femeia cu care sunt, a apartinut altui barbat (asta ca sa n-o spun intr-un fel si mai meltenesc) si mi-e imposibil sa accept ca din ea a iesit un copil, si nu prin contributia mea. Din cauza nasterii acelui copil, o percep ca si cum o parte din ea lipseste ireparabil si pentru totdeauna (ceea ce nu s-ar intampla daca ar fi copilul meu, evident). Nu m-as putea indragosti niciodata de o femeie care are copil.
Tot ceea ce am scris mai sus, e valabil doar in privinta casatoriei sau a unei relatii serioase, pentru ca altfel, nu am nici o problema in a avea o relatie strict sexuala, fara obligatii, cu o femeie care a nascut copilul altuia.

| Goete a răspuns (pentru wildthing):

Mai egoist raspuns, nu putea fi.
Dar e ok, personal respect Egoismul Tau

| Hammurabi a răspuns (pentru wildthing):

Când te vei însura, vei accepta doar o virgină?
Altfel de unde vei știi câți parteneri a avut înaintea ta?(sau te-ar deranja doar dacă a avut hârtia aia numită "certificat de căsătorie")
Și mai ales de unde vei știi câte avorturi a avut la activ?
O femeie cu un "istoric" bogat, nu-ți va mărturisi niciodată asta.

| wildthing a răspuns (pentru Hammurabi):

De-aia nici nu ma voi insura vreodata, nu mai sunt la varsta la care sa am dreptul moral sa sper / sa ma gandeac la o virgina si oricum nu mai am cheful sau rabdarea necesara pentru a construi (mentine) o casnicie.
In conditiile in care imi doresc doar relatii superficiale, fara implicatii profunde, nu conteaza istoricul amoros al unei eventuale partenere si in plus, indiferent ce mi-ar spune, oricum n-o cred.

| Hammurabi a răspuns (pentru wildthing):

Da. Foarte specific modul tău de a privi lucrurile.
Și într-adevăr de necontrazis.
Nu poți fi atât de "înțepenit" în principii, încăt să contrazici dorințele cuiva.

| MihaelaDart a răspuns:

Da, de ce nu. Omul meu este divortat de multi ani, are 3 copii, desi acestia stau la mama. Noi deja avem 10 ani impreuna de relatie, iar cununia religioasa o vom avea la anul. Nimic nu ne-a impiedicat de a fi impreuna. Copiii lui sunt deja mari, cei doi baieti sunt pe cont propriu si mezina este in ultimul an de liceu. De 2-3 ori an vin la noi sa stea pentru cateva zile ori depinde daca este vara circa 2-3 saptamani.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, fiindca nu mi-am dorit niciodata sa ma bag in traumele altora si nici sa preiau stresul unei familii destramate, a unor copii plimbati d ela mama la tata, a certurilor dintre fostii soti care se urasc si continau sa se ciondaneasca...

| mihai69 a răspuns:

1. Da.
2. Da.
Nu e cazul să îmi justific alegerile personale.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Da.
Oricum nu m-as casatori cu oricine, deci daca persoana de care ma indragostesc in felul ala a trecut printr-un divort si are un copil cu altcineva, ar fi doar detalii.
Altfel trebuie sa o tai de pe lista si pe Angelina Jolie, si raman naibii flacau batran sad

| Drimmero a răspuns:

Nu, bagaj prea mare emotional, fireste ca exista destui doritori, eu nu ma aflu printre ei.

| Goete a răspuns:

Da.
Dragostea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.

| vodami92 a răspuns:

Depinde! si da! si nu!

| DeeaDeea94 a răspuns:

Eu nu m-as casatorii cu cineva așa, pentru că o să fie mereu dicuții și certuri pe tema asta

| shookdazed a răspuns:

Atata timp exista respect si intelegere DA!