| ionutt a întrebat:

V-ati gandi vreodata sa avortati dupa ce ati facut greseala sa faceti sex neprotejat? nu are legatura cu mine sau cu oricine altcineva.

Răspuns Câştigător
| oana_9912 a răspuns:

Daca ar fi sa raman insarcinata nu as avorta, e cel mai frumos dar dat de Dumnezeu(chiar daca ar veni cand nu trebuie), ar fi sange din sangele meu, si mai ales ca este un mega extra pacat in fata lui Dumnezeu.probabil l-as creste mai greu dar nu l-as avorta.:*

6 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Da m-am gandit, doar ca o sa incerc sa am grija sa nu fac asa ceva.

| Razvan a răspuns:

Bineinteles.Am o viata inainte de trait. Dar nu s-ar ajunge acolo niciodata.Sunt destul de informata despre mijloacele de contraceptiewinking

| foxi a răspuns:

Da, daca ai naste toti copiii pe care-i concepi.ai avea 14, 18, ca in Moldova!

| nobody_9468 a răspuns:

Da, normal...Chiar daca as face o crima, nu mi-as distruge viata fiindca am facut sex cu "x".

Bafta.

| AndutzaAndu a răspuns:

În primul rînd nu aş face aşa ceva laughing(adică nu aş face sex neprotejat), iar în al doilea rând nu aş avorta, pentru că este un păcat foarte mare să faci o crimă, chiar dacă acel 'copil' este încă un embrion, dar totuşi, are viaţă... un copil e cel mai frumos dar de la Dumnezeu dat pe pământ, să ştii că o nouă viaţă creşte în pântecul tău, sânge din sângele tău, carne din carnea ta... şi tu să-l omori oh go on.
Şi ca o paranteză sau ca o comparaţie aş putea spune că uite, altele care fac sex neprotejat se trezesc cu un copil nedorit pe cap, iar alte femei se străduiesc atât de mult, îşi doresc atât de mult un copil... şi altele îşi omoară propriul copil şi poate acea femeie care a făcut asta îşi va dori un copil, poate atunci nu va mai putea face copii... ce ironie!straight face

| dnxbv a răspuns:

Da, m-am gandit foarte mult la asta in ultima vreme. Are ceva daca sunt baiat?