anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

V-ati indragostit candva de un/o profesor/profesoara?
Daca vi s-a intamplat, povestiti in amanunt happy

10 răspunsuri:
| xibalba a răspuns:

Nu, nu ma atrag profii. Am intalnit profesori tineri, interesanti, dar ma limitez la a lua informatii de la ei, nu ma atasez de ei in sensul de indragosteala.

| Mixed a răspuns:

Nuj daca pot spune ca am fost indragostita ...era frumos profu de Educatie fizica in generalalaughing

| fabiola a răspuns:

Nu te speria, este un exemplu de dragoste platonica si are si ea un beneficiu: stii cu ce drag inveti materia lui?!

| oz a răspuns:

Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In clasa a 10-a am avut un profesor de religie, avea vreo 24 de ani si era frumusel foc, toate fetele din liceu se colorau la orele de religie laughing

| daniDeeDee a răspuns:

Si ea de mine, nu numai eu de ea.winking

Mai mult nu spun. happy

| St!L a răspuns:

Nu m-am indragostit de profesori, dar recunosc ca am indragito pe profa de istoriehee hee

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Hmmm.imi placea de proful de sport ...era tanar si frumos foc :X:X ...ehhh "copilaria";batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti indragosti(a) de un/o prof(a)? laughing e amuzant nu cred ca e chiar "indragosteala" cunosc sentimentu e ciudat oricum happy pai. nu te ambala incerca sa iti controlezi sentimentele probabil pentru un moment e cel mai bine, mai rau e cand profu (in cazul meu) lasa impresia ca... ii esti simpatica. S-au intamplat tot felul de faze, apropo mi-e prof de isto.

| daniDeeDee a răspuns:

Nu-mi dati "amuzant"... "folositor" si "inteligent" nu multi au ocazia sa faca ce am facut eu(inca o fac). Vorbesc serios! imi cer scuze pentru lipsa de modestie. happy happy happy