Nu, nu ma atrag profii. Am intalnit profesori tineri, interesanti, dar ma limitez la a lua informatii de la ei, nu ma atasez de ei in sensul de indragosteala.
Nuj daca pot spune ca am fost indragostita ...era frumos profu de Educatie fizica in generala
Nu te speria, este un exemplu de dragoste platonica si are si ea un beneficiu: stii cu ce drag inveti materia lui?!
Nu m-am indragostit de profesori, dar recunosc ca am indragito pe profa de istorie
Hmmm.imi placea de proful de sport ...era tanar si frumos foc :X:X ...ehhh "copilaria";
Esti indragosti(a) de un/o prof(a)? e amuzant nu cred ca e chiar "indragosteala" cunosc sentimentu e ciudat oricum pai. nu te ambala incerca sa iti controlezi sentimentele probabil pentru un moment e cel mai bine, mai rau e cand profu (in cazul meu) lasa impresia ca... ii esti simpatica. S-au intamplat tot felul de faze, apropo mi-e prof de isto.
Nu-mi dati "amuzant"... "folositor" si "inteligent" nu multi au ocazia sa faca ce am facut eu(inca o fac). Vorbesc serios! imi cer scuze pentru lipsa de modestie.
anonim_4396 întreabă:
RaluuxD întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: