| EnvyMe a întrebat:

V-ati indragostit de o fata care mai tarziu a devenit prietena voastra? adica amica nu prietena/iubita happy dar ati putut avea sansa sa deveniti iubiti doar ca ati ratat ocazia happy. Ce faceti atunci cand inca mai sunteti prieteni cu ea si vreti sa fiti cu ea dar nu se poate? si nu mai puteti avea nici o alta fata? vi s-a intamplat? eu cred ca mai bine zic asta e si imi bag ceva in ea de situatie straight face voi ce ati facut?

4 răspunsuri:
| Annellise a răspuns:

Draga EnvyME, eu zic sa nu renunti asa de usor, daca chiar sunteti amici foarte buni atunci puteti vorbi deschis si sa aveti incredere unul in celalalt. Cel mai placut ar fi sa discuti cu ea si sa ii marturisesti adevarul. Fa`te `victima` si cere-i sfaturi...si ea va fi atunci dornica sa te ajute cu sfaturi.si de fapt : surpriza! sfaturile sunt pentru voi 2! Multa bafta.si fi sincer si deschis k nu ai nimic de pierdut!

| doarEu001 a răspuns:

Doamne stiu pe cineva care trece prin aceeasi situatie:Ostraight face

| xCarolina a răspuns:

Daca esti absolut sigur ca nu mai exista nici o speranta, mai bine rupe aceasta legatura.Sa fii amicul ei va durea cu mult mai mult decat sa fiti complet straini.O vei vedea indragostindu-se de altcineva si gasind fericirea in bratele altui baiat.Nu cred ca ai vrea sa fii martor la lucrurile acestea, nu-i asa? Ea va trebui sa inteleaga ca e mai bine asa.Stai departe si incearca sa iti refaci viata.Nu cauta iubire acum, inima ta e inca sfasiata.Gandeste-te la alte lucruri si intr-o buna zi vei intalni pe cineva care sa schimbe totul.

Răspuns utilizator avertizat