| raisssa a întrebat:

V-ati indragostit vreodata de cine nu trebuia?laughingde cine? si cum a evoluat?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Da, m-am indragostit de cine nu trebuia, adica de actualul prieten nu trebuia dar totusi s-a intamplatlaughing, desi mi-a facut destule si am trecut prin multe faze cu el, pana la urma am ramas impreuna dar el cum e schimbator ca vremea, nu se stie niciodatahee hee, chiar nu trebuia sa ma indragostesc de el, dar nu am putut sa ii comand inimii, de 3 ani tot il iubesc, desi e un vagabond si jumatatelaughing, acum s-a mai cumintit dar nah...suntem impreuna de un an si ceva, dar intre timp am mai fost despartiti, am avut o relatie plina de peripetii, cu de toate, cu intelegere, gelozii, certuri, despartiri, impacari, momente frumoase, momente neplacute, etc, dar un lucru a ramas la fel pentru mine:iubirea pentru el.

7 răspunsuri:
| IQOnly a răspuns:

Da. A fost cam de o luna apoi mi-am dat seama ca nu e alegerea potrivita asa ca am lasat-o.

| dana21 a răspuns:

Da, de mai multe ori, ajungi sa pui ceva sentimente, ajungi sa suferi un pic. dar ce ii important sa mergi mai departe sau sa treci la urmatorullaughing

| theodoraafi a răspuns:

Da. m-am indragostit de cel mai bun prieten, o perioada de cateva luni am tinut in mine dar intr-o zi i-am marturisit... si de atunci nu mai stiu nimic de el. am suferit ingrozitor dar asta a fost sa fie... si cand te gandesti ca eram cei mai buni priteni sad

| pretty27girl a răspuns:

SI eu m-am indragostit de un baiat, dar pana la urma nu mi-a mai placut deoarece avea iubita big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.de un tip cu 18 ani mai tanar decat mine si e super misto relatia, deja avem vechime 4 ani; concluzia mea e ca varsta conteaza cel mai putin intr-o relatie.suntem inteligenti, avem umor, ne ajutam si ne impartim problemele fiind constienti ca acesti ani au fost cei mai fericiti, iar anii ce vor urma, ar putea fi o copie fidela a celor care au trecut.acum ma bucur doar de moment! happy ''prendre la vie comme vien''.

| alexxa18 a răspuns:

Da, de foaarte multe ori laughing...de persoana nepotrivita tongue...prost laughing

| ana17 a răspuns:

Da:d foarte binelove struck
Suntem impreuna de 2 ani:p

Întrebări similare