Da:X traiesc asa ceva de un an si... ne am cunoscut acum 3 ani. pe mess, am conversat ca niste amici. nici nu ma gandeam ca se v a ajunge aici, deja ne gandim la viitor... Fiecare avea pe altcineva pana a plecat el in afara la munka, si parca distranta ne a apropiat muult, ft mult, amandoi eram schimbati, si ne am vazut si de atunci suntem impreuna si da, ne iubim. Nu a fost o relatie la distranta, prin mess doar ne am cunoscut, nu au existat iluzii. Iubesc un om nu o iluzie de pe mess. Il alint printul meu de pe internet Pff. dupa mine, ar fi fara modestie cea mai frumoasa poveste de dragoste.
Nu m`am indragostit niciodata pe net...si nici nu cred ca o voi face... ii trebuie multa rabdare unui baiat ca sa ma faca pe mine sa ma indragostesc de el
Eu nu m-am indragostit niciodata pe net. dar cunosc un cuplu. S'au cunoscut pe mess. el era din Oradea. ea din Sibiu...Auu tot vb.si pana la urma el a venit aici in Sibiu la ea... zilele trecute s'au casatorit si o sa aiba si o fetita :X...
Pe TPU? ar fi ceva ... pe chat-uri mai conversez, pe mess-in nicun caz n-as putea sa ma indragostesc.
AAAA, am uitat ) la conquistador... m-am impreietenit cu-n tip. E super!
Mai, pe net te indragostesti de vorbe goale...iti place cand ti se face un compliment, te simti bine, te atrage misterul, iti place sa flirtezi si cam atat... oricum, netul asta e precum nisipurile miscatoare, nici nu stii cand te acapareaza.cunosc o familie care a divortat din cauza netului, daca nu reusesti sa faci diferenta intre real si virtual te-ai dus pe copca, adio familie...
In mod sigur e posibil. Noi nu numai ne-am indragostit dar traim impreuna de 1 an de zile, am chatat per circa 1 an, am stat fiecare la casa lui pentru 1 an de zile.Acum, dupa 3 ani, indragostiti ca in prima zi, avem planuri de viitor si crede-ma, el locuia inizial foarte departe de orasul meu. Dar sa iti mai spun ceva. Ce diferenta e intre " a agata" (zis in mod vulgar) intr- discoteca, intr-un bar, pe strada si a agata pe chat? e tot un mod de a cuceri! Ce importanta are forma? locul? modul? IMportant e sa reusesti si sa devii fericit!
E foarte greu de crezut, dar se poate intampla.Initial,s-a indragostit nebuneste de mine unul mult mai mare, ziarist.Ne-am si intalnit de cateva ori, dar in calitate de amici pentru ca eu nu simteam nimic pentru el. Apoi, o colega mi-a dat id-ul unui baiat pe care nu-l vazusem niciodata si de care nu stiam decat ca e inteligent si de treaba.Prima conversatie a fost extrem de haioasa, dar at nu aveam aceasta parere, caci ma enervase cam tare.Cu toate acestea, am simtit amandoi ceva deosebit inca de la inceput.Am continuat sa vorbim si dupa vreo cinci luni ne-am spus ca ne iubim, desi nu ne cunosteam in realitate. A fost o nebunie totala! Ne trimiteam cadouri, scrisori de dragoste prin intermediari, dar evitam sa facem pasul cel mare:INTALNIREA. Mai bine zis, eu evitam pentru ca mi-era frica sa nu se termine relatia cand ne vom vedea.Pana la urma, ne-am intalnit, dar nu a fost un date prea reusit pentru ca nu ma atragea deloc fizic, dar totusi ...il iubeam! Foarte ciudat! Care a fost continuarea?! Hmm, nu am putut sa-l resping pentru ca, dincolo de aspectul fizic, e un baiat minunat care ma iubeste mai presus de orice.Acum, e iubitul meu...
Da. Mi s-a intamplat si mie.Eu l-am vazut pe baiatul asta cu care am vb pe mess decat o data si era impreuna cu o colega de-a mea. Dar nu il cunosteam si nici nu ma interesa. Apoi nu l-am mai vazut pana cand mi-am bagat net si o colega de-a mea i-a dat id-ul meu.Am vb pe mess vreo luna jum-2 pana ne-am cunoscut si mi-am dat seama ca m-am indragostit de el.Pana la urma dupa 2 luni mi-a zis daca vreau sa fiu iubita lui si suntem si acum impreuna.Luna asta facem 6 luni si il iubesc enorm.Si nu suntem din aceeasi localitate dar vine la mine aproape in fiecare seara. Ce frumoasa este dragostea.
Buna. Si mie mi s-a intamplat, inca traiesc asta, dar nu vb mult pe mess, mai mult la telefon...Sunt indragostita de o iluzie cred. Suntem casatoriti amandoi. Dar de 3 zile nu mai stiu nimic de el...Asta e realitatea virtuala, in care nu trebuie sa investim sentimente! A, inca nu ne am intalnit!
Da, teoretic, se poate cand exista oameni deosebiti.Am intalnit un tip pe un site si am inceput sa vorbim. Habar nu aveam cum arata pentru ca nu vazesem nicio poza.Nici nu voiam, iar apoi nu mai voiam sa vad.Stiam ca ma potrivesc cu el total.Nu mai puteam dormi si ma consumam enorm. Dupa un timp m-a sunat. Vorbeam incontinuu la telefon. Dupa 6 luni imi spune ca el are o relatie, nu e casatorit, dar traieste cu fata in aceeasi casa.Deja era prea tarziu pentru mine, deoarece eram indragostita de el.Intr-un final, ne-am intalnit, iar eu nici nu puteam sa-l privesc... nu eram obisnuita cu fata lui, doar cu vocea sa.Au urmat aproape trei ani de iubire, cu toate ca ne desparteau 600 de km.Nu as putea sa descriu toate emotiile, bucuriile, dar si clipele de tristete si dor pe care le-am petrecut langa acest om.
De ceva timp nu mai vorbim deloc.Nu vrea sa-mi raspunda la telefon... e ca si cum n-ar fi existat vreodata. E foarte greu si nu mai inteleg nimic.
Concluzia:indragosteste-te si fa ceva repede...altfel s-ar putea sa pierzi magia si totul!
smolnarkarina întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: