Acum 4 ore | sadrian46 a răspuns:
Da. De mai multe ori. Nu regret nici o întâmplare.
frumos, moral, de dz ai insela o femeie care te iubeste, eu niciodata nu am inselat, daca nu mai ma inteleg cu ea m-am despartit si gata, adio, mi-am iubit femeia ca pe ochi mei
Nu am procedat asa dar nici nu am prins ocazia, numai aventuri sexuale am avut in viata mea
Nu și nici nu prea cred c-o s-o fac. Când e cineva în viața mea, e doar acea persoană, nu mai pot simți ceva pentru altcineva, și chiar să simt, mustrarea de conștință e mult mai puternică decât atracția.
Da o singura data intr-o relatie mai veche de acum 9 ani...eram mica aveam 18 ani si nu regret oricum nu era o relatie serioasa la varsta aia.
Curva tot curva ramane toata viata.
Pana la a 7-a reîncarnare. Amin!
Adica vrei sa spui ca sunt curva sau ce...ia vezi-ti tu de treaba ta.
Înșelatul cam aia înseamnă.
Eram copila naiva..defapt nu stau aici sa iti dau tie explicatii du-te dracu si in caz ca nu stiai stau pe centura ceea ce nu e cazul meu asa a vezi-ti de p*** ta si nu mai da raspunsuri aiurea numai sa te afii in treaba.
Nu pot sa ma duc nicaieri scumpete, am spus parerea mea personala care este impartasita de toti barbati cu capul pe umeri.
Nu ti-a cerut nimeni explicatii, nu te ataca ca nu prea ma intereseaza... mica sau mare curva tot curva ramane.
Saracul sadrian46, probabil de asta a inceput studiul "biocampului" si altor chestiuni amuzant de cretine.
In orice caz, omul probabil isi înșela nevasta inainte de asta, nu degeaba a marturisit ca-i curgeau balele dupa ploada sefului [poveste amuzant de lunga ]
Daca poti sa-i trimiti o felicitare omului sa-mi citeasca si mie raspunsul/parerea... Mititelul elefant mi-a dat ignor doar pentru ca nu-i urmez dogmele... penibil de tristuț
Dar va rog eu sa-i dea cineva un mesaj sa se uite, si el sa nu uite ce gafă drăguță a făcut și ce om și-a tras pe conștiință .
Da, nu ma apar dar motivul este lipsa de afectiune si a zis ca a facut... cu alta femeie si pe mine nu mai ma suporta nu stiu daca este adevart sau a zis la nervi. Iar eu am gresit din cauza impulsului si am gresit cu cine nu trebuia ca acum ma santajeaza si sunt terorizată, am si 2 copiii. Am povestit la poliție avem un plan in caz ca ai incearca iar sa ma santajeaza, dar am multe temeri daca afla risc o mare bataie, izgonirea de familie si fara copiii. Ma gandesc până si la poliție daca insa zică părinților mei ciaci ii cunoaște. Am o mare problemă iar ochiul stâng se zbate de 2 saptamani.
Din păcate da. Doar odată. Dar ea a vrut doar sex oral, cu finalizare în gură, fără penetrare în păsărică. Și o joacă între țâțe. Apoi mi-a părut rău, în primul rând pentru că nu era ca aspect nici măcar ca soția mea.
Nu si nu as face-o niciodata. Consider ca este o fapta condamnabila din punct de vedere moral. Inainte de a insela pe omul care te iubeste si pe care il iubesti, te inseli pe tine insuti.