Nu, nu mi-a dat motive. Si oricum, decat sa insel increderea cuiva, mai bine sunt sincera. Daca mint, am mustrari de constiinta si tot marturisesc fapta comisa.
Buna, si daca as vrea tot nu as putea...nu am inselat niciodata pentru ca daca iubesti cu adevarat eu cred ca poti sa te abtii si sa te multumesti doar cu el...bineinteles ca am vazut multi baieti draguti, simpatici, dar atat de mult il iubeam pe fostul prieten incat nu puteam sa ii fac una ca asta, nu aveam ochi absolut pentru niciunul in afara de el, eu cred ca daca iubesti o persoana trebuie sa o respecti, sa nu inseli cum nu imi place mie sa fiu inselata asa nu insel nici eu... oricum eu sigur am fost inselata, dar nu imi place sa ma razbun, si cred ca atunci cand iubesti nu ii vrei raul si sa sufere cel iubit, pentru ce sa insel? Ce rezolv cu asta, dar si daca as vrea nu as putea, cum sa fi facut una ca asta cand el era lumina ochiilor mei, gandul mi-era doar la el, inima mea ii apartinea doar lui si nu am lasat pe niciunu sa ii ia locul...acum el nu mai e cu mine, mi-a dat papucii, dar si asa inca nu am pe altul, inca nu l-am uitat complet si cat timp il iubesc si am sentimente adevarate pentru el, nu am de gand sa fiu cu altul!
Sincer nu... daca iubesti sincer...pentru ce ti-ar mai trebuii 2...3.sau 4? mai bine unul si bun.decat mult si prost...
Nu, inca n-am gasit persoana care sa merite sa-mi insel partenerul.nu merita sa-mi pierd un prieten adevarat si un sot bun pentru o aventura sexuala.
Inca nu... Poate ca nu a aparut ispita aceea care sa merite. Dar in definitiv pentru ce? E vreo diferenta? Daca as insela as insela din punct de vedere sentimental, nu sexual..De ce as da pasarea din curte pe cea de pe gard?
O singura data, si doar sarut si nu am regretat. pentru ca stateam cu "prietenul" meu din cauza ca avea probleme si nu ma puteam desparti de el si era si relatie la distanta. Sunt o scorpie la faza asta, stiu! dar mai avem toti cate'o scapare
Nu, si daca tii la iubita/iubitu (pana la urma nu stai cu el de dragul de a sta cu cineva, mai sunt fete/baieti care fac asta)nu vad de ce sa o/il inseli.
Eu chiar imi iubesc prietena!
Da am inselat. in relatiile anterioare. dar ca sa ne intelegem. n am inselat sexual.ci a fost cateva saruturi... dar in relatia momentana chiar nu l am inselat cu toate ca avem o relatie la distanta.ne vedem la 2 saptamana.pe el nu cred ca am sa l insel pentru ca il iubesc si el pe mine. cred ca te "cumintesti" atunci cand iti gasesti pe cineva care chiar merita sa fie respectat! pupici.
Nop, avand in vedere ca cea mai lunga relatie a fost de 6 luni ce rost avea daca ma plictisesc de persoana respectiva vorbim...si ne despartim si apoi imi gasesc altul.Simplu! am fost sincera!
Hmmm frumos spus "cand iubesti nu inseli" iubesc s nu insel in schimb iubesc s sunt inselata... o fii bine?!