Acum vreo 3 ani, am fost tentat dar m-a determinat să nu o fac pentru că începusem să ţin la fata aia şi-mi plăcea evoluţia relaţiei mele aşa că am preferat să o respect pe ea.
La scurt timp, însă, cea pe care am respectat-o neînşelând-o în ciuda tentaţiei şi a siguranţei că nu ar fi aflat nici în 10 vieţi, a început să-mi spună că o să facem sex la Paştele Cailor, că ar cam trebui să-i fac eu cinste cât mai des că doar am salariu mare şi ea să-şi plătească consumaţia proprie "când şi când" (a se înţelege cu cât mai rar cu atât mai bine).
Am părăsit-o şi m-am dus la cea cu care aş fi putut s-o-nşel. Aceea vroia doar să o facem de câteva ori şi atât.
În rest, nu am fost niciodată măcar TENTAT să-mi înşel iubita şi nici nu am fost înşelat (sau cel puţin nu am aflat eu).
Fidelitatea este pentru mine într-o relaţie un stâlp de rezistenţă al respectului reciproc.
Nu mă mai vrei? Ai găsit deja un Făt-Frumos pe cal alb? Spune-mi, o terminăm, o să mă afecteze, dar decât să ducem vieţi duble, mai bine aşa - tăiem răul de la rădăcină.
Nu, nu l`am inselat.
Desi uni poate au meritat, n`am facut`o.Nu`mi sta in fie, nu POT.
Stiu sigur ca daca as fi inselata[cred ca deja am fost, am eu o banuiala ). Ma rog, de un fost. .] baiatul ala nu prea ar mai exista pentru mine.Depinde cat de mult il iubesc, poate decid sa-l iert... dar cu mine, slabe sanse.
Nu ...niciodata
Sunt genu' care se multumeste doar cu un baiat. Daca as insela vreodata as face-o deoarece partenerul numai imi da atentie... dar m-as desparti imediat de el
Niciodata, deşi am fost tentat. pacat ca nu am fost rasplatit cu aceiasi moneda. ea ma acuza pe mine ca o inşel, în timp ce ea se rupea în...
De inselat nu, pun foarte mare pret pe fidelitate, nu insel si nici nu vreau sa fiu inselat daca apar probleme intr-o relatie cum ar fi proasta calitate a vietii sexuale, neintelegeri, gelozii, lipsa de comunicare etc., ma desprart de persoana respectiva si caut pe altcineva, chiar nu vad rostul in a-mi irosi atat timpul meu cat si al acelei persoane cand as putea gasi pe cineva cu care pot avea o relatie indeplinita.
Da, mi-as insela iubitu.As fi determinata de situatia financiuara( mult mai buna a tipului cu care as insela) saw de aspectul fizic irezistibil
Da. l'am inselat si asta pentru ca nu stia sa ma faca sa ma simt iubita.era rece cu mine asa ca.
Da, l-am inselat! Faptul care m-a determinat sa o fac e pentru ca ma insela, doar ca sa ma faca geloasa!
Buna
da mi-am inselat iubitul`
pentru ca am cazut intr-o cursa si eram si mica
14 ani`
O zi buna
Da am inselat. Ce ma determinat? Faptul ca prietenul meu mi-a facut si el faze urate cu alte fete, mai pe scurt din razbunare...Doar o data a fost de placere