Si animalele se masturbeaza. In anumite limite e ok si normal. Totul e sa nu substitui partenerul/a cu masturbarea!
O dată. Secret. 16 Ani.
Oricine o face, chiar imi doresc sa dau peste persoane care sustin sus si tare "Eu nu am facut-o " Pai cum sa nu o faci? masturbarea incepe si de la varsta fragede 4 5 ani,nici nu stim ca o facem si nu ne amintim.P.S ai pus o intrebare care ar suna cam asa "V-ati scarmat vreo data in nas? " Pai iti spun sincer,cine spun ca nu o face,aceia o face cel mai des ) of, baga bine la capsor, toti o fac, unii mai des ca altii Cei care nu recunosc, o ard cel mai des cius
Eu nu am făcut-o.
Stai linistita ca va veni momentul cand vei simti nevoia sa te gandesti la persoana pe care-o placi si sa te simti bine in baie sau in pat sub plapumioara.
Am 16 ani. La ce vârstă se poate să o fac?
De acum incolo in curand. Intre 16 si 22 de ani cu siguranta vei face asta o data si-odata.
Este absolut normal?
De la o anumita varsta, da este normal sa faci acest lucru.
Desigur ca da, nu cred ca exista vreun baiat care sa nu o fi facut-o vreodata, e o normalitate, atingerea organelor sexuale sa descoperit si la copii de 3 ani, scopul unui vieti este supravetuirea si reproducerea, adaptarea la acel mediu
Sincer is la liceu si cred ca am pe cineva in clasa ce nu cred ca puna mana pe dick nici cand se pisa.Trist.
Da. Uite ce mi-a făcut Delia, vezi?
Nu fi timid si raspunde
Si se vede ca ti-a spus doar tie.
Şi eu am spus la alţii.
Nu sunt timid
Nu eşti timid... Nu ştiam asta!
Masturbarea are efecte negative: oboseala, de la o vreme chiar distrugerea unor neuroni, plus ca da o dependenta foarte puternica, multi ajung sa nu mai reziste fara sa o faca. Multi ajung sa o faca asa din nestiinta, ca le-a placut.
Nu sariti pe mine, dar si crestinismul considera masturbarea un pacat foarte grav, din cateva motive. Acum, fiecare cu vointa lui.
anonim_4396 întreabă: