Nu, dar am auzit o chestie la cineva, era cu prietena lui si au facut dragoste pe un pat dinacela vechi, el dadea, ea incepuse sa tipe ceva mai tare, el cand o auzea ca tipa dadea si mai tare pana la un momentdat cand ea a spus da-te dracu jos de pe mine ca mi-a intrat arcul de la pat in...
Da, din greseala. Am intrerupt totul, m-am spalat bine cu exces de apa si sapun si m-am dezinfectat cu putina betadina.
@furni:la intrebarea asta nu am adus vorba de masochism, sincer am intalnit cazuri in care persoanele s-au accidentat facand sex sau dragoste, acum fiecare intelege intrebarea cum doreste.
@mcvlad:nu inteleg ce ai tu impotriva mea daca pun aceste intrebari.Fiecare e liber sa posteze ce intrebare vrea...imi place sa ma amuz... te-am lamurit?
Da si ioi ce-a durut am crezut ca mi-am rupt-o am fo putin prea salbatic atunci si hopa o partida cam amuzanta am ras de mam spart
Mah volt deci trebuie sa zic cv, nu ma pot abtine esti cea mai amuzanta persoana de pe TPU.frate tine-o tot asa ca esti tare
Aoooleooo ma uimeste cu fiecare intrebare Nu m-am ranit eu dar am i-am spart usor buza ei... eram prea incinsi aman2 si in timpu unui "oral"... s-a intamplat
Da, eu am ramas o data fara puta. Dar cand m-am uitat a doua oara era acolo la fel de maiestuoasa. M-am trezit din cosmar si am mai baut o bere.
Am uitat sa zic. Cand am facut sex sau dragoste in zonele intime nu m-am ranit niciodata. Dar cand am incercat sa fac sex sau dragoste in alte zone a iesit urat. In ureche e foarte dificil sa intri de exemplu. La fel, sexul la subrat poate fi periculos. Iar cel mai periculos este sexul in zona zoster. Nu vreti sa stiti
No way! sper nici sa se intample asa ceva desi nu prea vad cum am putea sa ne ranim in zonele intime
XK întreabă: