Daca ai fost ranita timpul iti va vindeca ranile. Nu e bine sa te razbuni fiindca Dumnezeu le aranjeaza pe toate. Cunosc : Unul a inselat-o pe o fata cu alta aceasta sa desp de el si dupa aia si cealaltă "amanta" ca sa zic asa si a ramas baiatu... Înțelegi tu. In cazul celălalt la baieti care sunt instalati e la fel.
Nu,niciodata nu m-am razbunat si am fost destul de ranita in dragoste stii vorba aia. Daca vrei sa fii fericit o clipa razbuna-te, daca vrei sa fii fericit toata viata iarta.
Crezi ca razbunarea este o solutie? Viata mai are si asa ceva.din pacate dar nu trebuie sa ne gandim la razbunare
Eu nu am facut asta, insa consider ca daca cineva o face este pentru ca in primul rand a fost grav ranita si in al doilea rand nu si-a iubit cu adevarat partenerul.
Deci.Zic si eu ca in filme...Razbunarea nu aduce nimic bun..Iti da satisfactie pe moment.dar dupa poti simti vina poti intra in belele.Zi si tu ca batrinii . Dumnezeu nu bate cu batul ..Deci lasa razbunarea si incearca sa mergi mai departe
Buna eu sincer sa fiu nu m-am razbunat, vorba aceea,, Razbunarea e arma prostului'' n-are rost.Nu castigi nimic daca te razbuni.Crezi ca vei schimba ceva? nu cred...
beausingurlamasamea întreabă: