La mine a fost nevoie de un pic de razbunare, ca sa imi dau seama daca mai merita sau nu...si sincer nu imi pare rau, fiindca acum stiu. A fost prima data in viata mea cand m-am razbunat, probabil si ultima...ar fi prea multe de zis, depinde de la caz la caz, nu se poate generaliza
Buna, am vrut sa ma razbun la nervi, oricum cam merita, insa nu sunt genul care sa ma razbun, razbunarea e arma prostului, nu cred ca rezolv nimic cu asta, cred ca daca ma razbunam pe el, mai mult sufeream eu, la mine indiferenta a fost cea mai buna solutie.
Nu este o solutie sa te razbuni, trebuie sa demonstrezi in continuare ca ai caracter si esti un om deosebit.
Da, m-am razbunat prosteste, si nu m-a ajutat cu nimic, ba din contra acum nici nu ma mai baga in seama.
Cred ca INDIFERENTA este ce a mai buna solutie, daca simti ca inca mai tine la tine, trateaza-l ca pe un amic...asta o sa-l doara cel mai mult...
Buna, da, am incercat sa ma razbun dar am observat ca nu a avut nici macar un efect. Adica, pe moment m-am simtit bine ( ) si atat. Acum el face parte din grupul meu de prieteni, si chiar daca iesim impreuna aproape zilnic, mai mult de `buna! ce faci?` nu vorbim .
Nu nu mam razbunat niciodata. Pentru ca stii este o vorba razbunarea e arma prostului (vorba vine). daca te razbuni cu ce te alegi? Cu indiferenta persoanei pe care te razbuni.Niciodata nu m-am razbunat, dar niciodata nu m-au tradat si mintit in asa hal incat sa simt nevoia sa ma razbun...
Dyanes întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: