Buna, nu m-am sarutat pe gura cu nicio fata, doar o data cand eram mai mica, acum cativa ani, din curiozitate, oricum prefer sarutul baietiilor, desi un sarut nu e nimic rau, unii il pot interpreta altfel! Prefer sa ma sarute un baiat, asa e normal si firesc, de preferat ar fi sarutul fostului iubit, dar nu se mai poate.
Eu l-am sarutat pe varul, repet varul meu, dar eram mica si nu stiam unde imi era capul Ce scarbos, m-am spalat pe dinti toata seara.
Opaaaaaaaaaaa , iti place senzatiile tari? , bravo bravo, ei lasa ca nu e chiar atat de grav cum pare
Normal ca da. E un gest de tandrete care nu poate lipsi in nici o relatie. Am sarutat mai multe fete si o sa mai sarut in continuare de cate ori am ocazia :P
Daca nu ma crezi il am pe prietenul meu Jean Moscopol care ti-o poate confirma in melodia lui,, Da-mi gurita ".
Jean Moscopol - Da-mi gurita : http://www.youtube.com/watch?v=pAOdjs-OYNs.
Sunt fata si m-am sarutat cu zeci de fete, dar asta cu mai mult timp in urma cand era ceva facut probabil din teribilism Dar sa simt ceva anume cand sarut/sarutam o fata nu am simtit pentru ca nu sunt gay adica asta am realizat cu ocazia asta, nu as putea avea sentimente pentru o persoana de acelasi sex. Oricum daca te tenteaza poti sa o faci e ceva ce se face din curiozitate atata timp cat persoana de langa tine nu are sentimente pentru tine si nu se implica sentimental totul e okAh si inca ceva din cate am auzit eu multe fete se saruta cu prietenele cele mai bune inainte sa o faca cu un baiat
Vai Monik crede-ma ca mai sunt baieti destui nu mai fi asa suparat...asta e ...nu mai fi asa de trista aa da am sarutat o fata ca doar nu-s gay sa sarut baieti. :O
peaRls întreabă: