Da am incercat . E foarte placut mai ales daca saruti persoana pe care o placi. Bineinteles, si eu la inceput am fost mai stangace, dar dupa al 2-lea, al 3-lea sarut deja a fost mult mai bine. Tot ce trebuie sa faci este sa te lasi dus/a de val si sa te relaxezi. Bafta :*!
Cu un simplu sărut putem produce o roşeaţă în obraji, transpiraţie, tremurat, un fior care să traverseze corpul sau o dorinţă incontrolabilă, care pune stăpânire pe noi.
Sărutul este una dintre modalităţile cele mai excitante de a comunica cu partenerul nostru. O simplă atingere a buzelor este suficientă pentru a transmite o mie şi una de senzaţii şi dragoste, faţă de persoana din faţa ta.
când într-o relaţie ne folosim de sărutul franţuzesc cu buzele şi cu limba, suntem siguri că şi patul se află prin apropiere.
1. Dă-i frâu liber imaginaţiei, când folosiţi limba şi buzele. Foloseşte-te de toată mobilitatea şi flexibilitatea de care dispui, pentru a exprima ceea ce simţi.
2. Explorează, cât mai senzual, gura partenerei cu limba. Nu intra şi ieşi ca o şopârlă şi nici nu o băga pe gât, agresiv. Trebuie să fii senzual, dulce, delicat
3. Când se sărută, suptul şi linsul este permis, dar trebuie să fie făcut uşor. Joacă-te cu limba, suge-i buzele. Trebuie să încercăm să facem cu rândul pe conducătorul "vasului". Dumneavoastră puteţi fi căpitanul sărutului sau partenerul dumneavoastră. Sau puteţi pretinde că sunteți pasivi şi să vă lăsați sărutați. Bărbatului i se pare mai excitant. Le place să fie dominați.
4. Fiţi atenţi cu limba dumneavoastră la colţurile gurii ei. Apasă limba în gura ei ca şi cum ar reproduce senzaţia de penis care intră în vagin. Dacă partenerul tău a deschis gura și a scos limba, mângâie-l cu atingeri generoase și apăsate dintr-o parte în cealaltă.
5. Confortul din timpul sărutului este foarte important. Deseori, într-o sesiune prelungită de săruturi, partenerul poate avea de suferit un mare disconfort în gât, aşa că trebuie să găsești un punct de sprijin. Un perete, o scară, o bancă sunt cele mai bune opțiuni.
6. Mâinile sunt pentru ceva, așa că folosește-le. Mângâie-i fața, ia-o de gât cu tandrețe, atingeţi părul. Şi dacă, atmosfera este foarte încărcată, iar temperatura este în creştere începe să cobori mâna, apucă-i fundul, mângâie-i zonele genitale... Va fi super
7. Gura nu este singura zonă a corpului care se poate săruta. Puteţi parcurge întreg corpul partenerului cu buzele. Multe femei adoră săruturile pe frunte, pleoape Tremură la săruturile pe ureche, gât.
La mine primul sarut a fost si cel mai frumos...Nu am avut foarte mari emotii...
S`a intamplat pur si simplu...iar el nici nu si-a dat seama ca pentru mine a fost primul sarut
i-am spus dupa ce ne-am despartit.
Nu trebuie sa ai emotii. Totul vine de la sine.
Good luck
O singura data...a fost minunat, pacat ca a fost cu dosul palmei ...de atunci inca exersez si nu imi iese nimic!
Am sarutat din greseala profa de mate cind intra in clasa
a fost cam nasta ca a chemato ma mama la sc.si in fine am luat la palme dar nu regret a fost super mai ales ca profa era(caci nu mai este) o buuuuuuuuuunnnnnnasiune
Pai nu e foarte greu, la inceput inainte sa te saruti, ai emoti si te gandesti mult sa nu faci cumva vreo greseala si partenerulei/partenerei sa nu-i placa, dar daca nu sti sa te saruti te lasi condus de partener/a si totul o sa fie bine. Pe parcursul sarutului te vei simti foarte bine, si nu o sa mai ai asa emotii ca inainte.
La inceput pare "greu", adica ai emotii si te gandesti ca nu poti s-o faci cum trebuie, dar dupa ce ai inceput sa te saruti nu vei mai avea niciun fel de emotii, iti vor trece toate si va decurge foarte bine momentu.
anonim_4396 întreabă: