| Frogie a întrebat:

V-ati simtit vreodata atrasi de o persoana de acelasi sex? Ce ati facut in cazul asta? ( specific ca e o simpla intrebare, nu are nici o legatura cu mine; sunt doar curioasa )

9 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu, nu m-am simţit atras. Probabil că dacă mi s-ar întâmpla, aş încerca să-mi dau seama dacă e pe bune sau doar un teribilism de moment thinking

| Bacemi a răspuns:

Niciodata .

| Pho3nix a răspuns:

Nuuu. Doamne fereste.

| VodkaCoca a răspuns:

Am avut o perioada cand ma gandeam ca toti baieti sunt la fel si sa imi caut o fata, intr'un final am gasit-o, am petrecut 3 luni alaturi de ea laughing), si in final mi-am dat seama ca tot un baiat e pentru mine, dar a fost o experienta noua, a fost frumos nu zic nu big grin, si cred ca fiecare e liber sa isi aleaga drumul lui in viata nu sa traim cu conceptia ca dumnezeu a lasat femeia si barbatul, fiecare face ce vrea, dar e bine ca dupa 3 luni mi-am dat seama ca tot un baiat e pentru mine, big grin.

| raisa1993maria a răspuns:

Nu, nu m-am simtit niciodata astrasa de o persoana de acelasi sex, si probabil daca mi se inrampla asta incercam sa imi revin la normal, e un pacat mare ca 2 persoane de acelasi sex sa se iubeasca, D-zeu a lasat femeia si barbatul si mi se pare absoulut normal

| αndï a răspuns:

Nu chiar, nu's genul care sa apar gayymea, dar nici nu ii detest. totusi chestia cu dumnezeu, as mai parafraza odata : Dumnezeu a lasat femeia pentru barbat, dar nu a spus " sa nu fumezi iarba ", si totusi!? de ce e ilegal sa tragi o iarba, dar perfect legal. stiti voi! gay but seks

| tweety_8071 a răspuns:

M-am simtit atat de atrasa incat nu am rezistat si am sarutat-o... dupa mi-a propus sa fim impreuna, dar am refuzat. a doua zi mi-am revenit imediatlaughing

| Cigαяєttє a răspuns:

Da, si pana la urma am fost cu tipa respectiva 3 luni de zile.

| jennifer_1614 a răspuns:

Lasand la o parte obinuita conceptie invechita "D-zeu a lasat femeia pentru barbat" cred ca oricine are dreptul de'a alege si da sunt adesea atrasa si de fete desi nu am nicio legaturata amoroasa cu ele, o singura data m-am sarut cu o fata si nu a fost nimic neobisnuit...so to be gay or bisexual it's not means that you're a monster!