Nu, nu m-am simţit atras. Probabil că dacă mi s-ar întâmpla, aş încerca să-mi dau seama dacă e pe bune sau doar un teribilism de moment
Am avut o perioada cand ma gandeam ca toti baieti sunt la fel si sa imi caut o fata, intr'un final am gasit-o, am petrecut 3 luni alaturi de ea ), si in final mi-am dat seama ca tot un baiat e pentru mine, dar a fost o experienta noua, a fost frumos nu zic nu , si cred ca fiecare e liber sa isi aleaga drumul lui in viata nu sa traim cu conceptia ca dumnezeu a lasat femeia si barbatul, fiecare face ce vrea, dar e bine ca dupa 3 luni mi-am dat seama ca tot un baiat e pentru mine, .
Nu, nu m-am simtit niciodata astrasa de o persoana de acelasi sex, si probabil daca mi se inrampla asta incercam sa imi revin la normal, e un pacat mare ca 2 persoane de acelasi sex sa se iubeasca, D-zeu a lasat femeia si barbatul si mi se pare absoulut normal
Nu chiar, nu's genul care sa apar gayymea, dar nici nu ii detest. totusi chestia cu dumnezeu, as mai parafraza odata : Dumnezeu a lasat femeia pentru barbat, dar nu a spus " sa nu fumezi iarba ", si totusi!? de ce e ilegal sa tragi o iarba, dar perfect legal. stiti voi! gay but seks
M-am simtit atat de atrasa incat nu am rezistat si am sarutat-o... dupa mi-a propus sa fim impreuna, dar am refuzat. a doua zi mi-am revenit imediat
Lasand la o parte obinuita conceptie invechita "D-zeu a lasat femeia pentru barbat" cred ca oricine are dreptul de'a alege si da sunt adesea atrasa si de fete desi nu am nicio legaturata amoroasa cu ele, o singura data m-am sarut cu o fata si nu a fost nimic neobisnuit...so to be gay or bisexual it's not means that you're a monster!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: