| GwenStefani a întrebat:

V-ati simtit vreodata ca si cum nu v-ar iubi nimeni cu adevarat?

Eu mi-am pierdut toti prietenii odata cu liceul, s-au imprastiat si n-am mai putut tine legatura cu toti, si cei cativa cu care mai vorbeam au uitat de mine intr-un final.

Mi-am facut si aici "prieteni", dar nu ma leaga nimic de ei, pur si simplu nu le pasa de mine.

Cu parintii am inceput sa ma cert si baiatul pe care il iubesc ma dezamageste de fiecare data cand cred ca merita o noua sansa.

Parca ar urmari cu totii ceva, chiar si cei la care tin sau tineam cel mai mult, apoi uita de mine. Si chiar ii ascult si ii ajut cum pot mai bine, cateodata renunt la timpul meu pentru a ii ajuta pe ceilalti.

Vreau numai putina dragoste, ma simt foarte singura. Ce ar trebui sa fac?

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

V-ati simtit vreodata ca si cum nu v-ar iubi nimeni cu adevarat?
desigur ca da, am fost si tradat in iubire, Vreau numai putina dragoste, ma simt foarte singura. Ce ar trebui sa fac? te inteleg dar din pacate multi nu vor dragoaste si sex sau se dau bine pe langa tine pentru un interes, prieten adevarat esti tu insuti restul se dau sau incearca dar tu te iubesti cel mai mult, te intelegeti

| daassh a răspuns:

Esti intr-o situatie delicata deoarece esti cu moralul la pamant esti in momentele acelea cand nimic nu "merge" in favoarea ta, dar stai linistita toate incetul cu incetul vor revenit la normal deoarece ai facut o schimbare majora in viata ta si de aceea ti se pare ca toti sunt echidistanti si reci fata de tine.Stai linistita toate se vor rezolva pe parcurs de la sine.

| KamyGirl a răspuns:

Crede-ma ca stiu cum e.sad Inseamna ca in ultimul timp ai ghinion,nu inseamna ca nu esti o persoana buna. happy Ar trebui sa iti faci prieteni care sa te merite! Stii cum e,mai bine discuti cu strainii decat cu ''prietenii''. Prietenii vor rade mai mult de tine. straight face Asta e viata, nu inseamna ca se sfarseste daca nu ai niste idioti langa tine! Fii puternica si cum am mai zis, gaseste-ti un prieten, sincer, care sa iti fie alaturi mereu.Si,cred ca un prieten adevarat face mai mult de cat 1.000 de prieteni falsi! Te pup :*

| Chio9 a răspuns:

Am incercat sa-ti trimit un mesaj dar *** membru junior nu permite bla bla bla. Da-mi add la id : andreichiorean. avem ce vb. :-

| annemarye a răspuns:

Stiu cum te simti..si eu trec prin cv asemanataor...aceeasi situatie ca a ta..insa incerc sa trec peste

| XxcorixX a răspuns:

Faptul ca esti la liceu si nu mai ai aceeasi prieteni poate fi bulversant,sfatul meu e ca ar trebui(o perioada scurta de timp, cat consideri) sa uiti putin de certurile cu parintii, fii de acord cu ei, multumeste-i, poate iti mai dau ei cate un sfat.Cand mai trec si eu prin perioade din astea imi iau MP3, telefonul, orice, si ascult muzica, ma gandesc la mine si mai uit de probleme pana cand consider eu ca le pot rezolva, pe rand.Ar fi frumos sa iti umpli timpul(mai ales ca acum vine vacanta)cu ceva ce iti face placere(sport, e cel mai bun) si vei vedea ca dupa o vreme problemele se vor rezolva de la sine, trebuie sa astepti si sa fii multumita cu tine.