Mi s-a intamplat ceva de genul acesta...si stii ce am facut? Am sa-ti spun ce am facut...
Nu m-am suparat insa l-am intrebat de ce nu m-a bagat in seama iar el mi-a explicat si am ajns sa ne sarutam ii dau dreptate dianei daca as fi stata sa ma supar din toate nimicurile...
Daca urmeaza sa ma vad cu el peste o zi doua nu m-ar deranja, insa daca nu ne mai vazusem de o saptamana da. dar nu este un motiv care sa duca la o dicutie in relatia noastra
Cum sa mi se para? Depinde cat de des ne vedem, daca el e un tip ocupat, daca treaba aia cu amicul a fost una importanta etc. M-as supara cu siguranta daca s-ar vedea cu o amica si nu ar trece sa ma vada, dar asa, sa fiu geloasa pe un baiat... mi se pare putin cam...
Putin cam nasol... dar poate este mai rusinos.Cand sunteti in public te saruta? te ia de mana? Daca in public nu este foarte afectuos, dar cand sunteti doar voi doi este foarte dragastos inseamna ca este mai rusinos, caci nu cred ca ii este rusine cu tine.Baietii sunt mai sensibli cand trebuie sa impace si prietenii si iubita.
anonim_4396 întreabă: