Eu m-as simti excitata si i-as propune sa punem in practica ceea ce tocmai vedea pe ecran. Si ar iesi o partida super-fierbinte. Spun asta fiindca s-a intamplat asta de mai multe ori si, adeseori, sotul meu o face special incat eu sa-l "surprind". Adica pregateste filmul cat eu sunt in baie si ii da drumul cand aude ca am oprit dusul. Sa mai simt neglijata? Data la o parte? Eu stiu ca sunt de neinlocuit in viata si in patul sotului meu, ar fi culmea sa-mi simt pozitia amenintata de niste imagini, de un film.
Stii ce m-ar speria pe mine? Sa-mi surprind sotia ca se uita la filme xxx cu negri
O sa-mi iau gentuta si ...adio.
Nony esti haios mama draga daca as fi in locul unui barbat si as surprinde. cu negrii :O doamne. scandal fac, ce iti trebuie scula mai mare?))
Raspunsul stereotipului trebuia sa fie "Nu exista scula mai mare "
dar revenind la subiect, nu am surprins uitandu-se fara mine, de fiecare data ne-am uitat impreuna
Shin
Personal nu l-am prins. Dar mi-a zis el ca din cand in cand se mai uita. E putin ciudat.adica asa simt eu din mom ce ma are pe mine ce-i mai trebuie filme xxx?!.
by daii
Cred ca e o buna stimulare un astfel de film dar trebuie vizionat impreuna cu cuplu. ceva de invatat se gaseste acolo si ridica si ...moralul barbatului.
Remusopen întreabă: