Bent0108 - ti-am raspuns ce gandesc. N-o s-o mai fac, continua-ti razboiul. Ironiile tale ma dezgusta.
dormeam cu ei in aceeasi camera, caci in restul casei se renova. eu eram pe un alt pat provizoriu, si m am trezit instantaneu, si am auzit niste respiratii mai adanci atata. si apoi m am culcat inapoi nestiind ce se intampla, dupa ft multi ani am descoperit ce eu de unde proveneau
Da si inca de multe ori, odata vroiam sa fac pipi si trebuai sa trec prin camera lor si ei se calareau Doamne ce greu a fost era sa fac pe mine Oo, si nu numai atunci, acum nu prea se mai feresc de mine, ba chiar mi-au si luat odata prezervativele :-l
Cum adica nu se mai feresc de tine?
Nu. Uneori ma gandesc si eu cum de st asa discreti. O singura data imi amintesc ca i'a prins sora mea mai mica, ea avea ani pe atunci si am intrebat'o ce a vazut... Iar singura remarca a fost,, Lore, tu stii ce pasarica lunga are tati?")
Nu insa
am gasit in buzunarul tatalui meu - ma pusese sa-i aduc niste bani - 2 prezervative - la vremea aia nu stiam ce erau mai tarziu am aflat ce erau!
Penibil!
Acum ii fac de ras desi nu e un lucru rau, bine ca se protejaza !
cand eram mica ... dar nu realizam eu pe atunci ce faceau ei acolo...... dupa cativa ani am inteles
Eu am gasit mereu anticonceptionale...YAZ, Yasmine..mereu le ascund sau le arunc de nervi! Dar mereu au fost discreti! Le multumesc de asta)!
Buna eu am intra sa caut pe net situatii din astea pentru ca chiar acum din camera parintilor mei ies niste sunete aat de penibile incat imi vine sa ma duc la ei sa deschid brusc usa si sa le yic vo 2
Eu ii pandesc in fiecare seara si daca aud sunete ceva imediat intru peste ei ...Sunt un fel de FBI -contro sex!)
Asta da intrebare , da cand eram mai mic dar nu mi-a pasat nici nu stiam eu asa bine
Nu prea! numai imi amintesc! si daca faceau sex dragoste ce! nu sunt si ei oameni!
Flav, tu ai raspuns ce ai gandit iar eu am intrebat ce am gandit dupa ce ti-am vazut raspunsul. Ca ironiile mele te dezgusta...problema ta. Poate si pe mine ma dezgusta multe lucruri la tine, dar nu le fac publice. A, si de unde stii ca am cautat cearta cu replica aia? Esti abonat la oracolul din Delfi? Te-ai gandit ca poate era o simpla gluma?
anonim_4396 întreabă: