anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

V-ati surprins vreodata parintii facand sex?

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Bent0108 - ti-am raspuns ce gandesc. N-o s-o mai fac, continua-ti razboiul. Ironiile tale ma dezgusta.

37 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Nu, doar dragoste.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nustraight face
Niciodata happySunt foarte discreti!big grin

| Sara a răspuns:

laughing dormeam cu ei in aceeasi camera, caci in restul casei se renova. eu eram pe un alt pat provizoriu, si m am trezit instantaneu, si am auzit niste respiratii mai adanci laughing atata. si apoi m am culcat inapoi nestiind ce se intampla, dupa ft multi ani am descoperit ce eu de unde proveneau laughing

| Barajag a răspuns:

Eram mica tare, dar m-am facut ca nu vadlaughing...asta ehee hee

| Cryssy a răspuns:

Nu chiar, dar pe aproapehee hee

| Encore a răspuns:

Da si inca de multe ori, odata vroiam sa fac pipi si trebuai sa trec prin camera lor si ei se calareau Doamne ce greu a fost era sa fac pe mine Oo, si nu numai atunci, acum nu prea se mai feresc de mine, ba chiar mi-au si luat odata prezervativele :-l

| valentinamarinamary a răspuns (pentru Encore):

Cum adica nu se mai feresc de tine?

| Ea12345 a răspuns:

Nu. Uneori ma gandesc si eu cum de st asa discretilaughing. O singura data imi amintesc ca i'a prins sora mea mai mica, ea avea ani pe atunci si am intrebat'o ce a vazut... Iar singura remarca a fost,, Lore, tu stii ce pasarica lunga are tati?"rolling on the floor)

| Viuvi a răspuns:

Nu insa laughing
am gasit in buzunarul tatalui meu - ma pusese sa-i aduc niste bani laughing - 2 prezervative - la vremea aia nu stiam ce erau laughing mai tarziu am aflat ce erau!
Penibil! big grin
Acum ii fac de ras desi nu e un lucru rau, bine ca se protejaza laughing!

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

cand eram mica big grin... dar nu realizam eu pe atunci ce faceau ei acolo...big grin... dupa cativa ani am inteles whistling big grin

| valentinamarinamary a răspuns:

Eu am gasit mereu anticonceptionale...YAZ, Yasmine..mereu le ascund sau le arunc de nervi! Dar mereu au fost discreti! Le multumesc de astarolling on the floor)!

| TheAshen a răspuns:

Da

| AmandytaErhan a răspuns:

Buna eu am intra sa caut pe net situatii din astea pentru ca chiar acum din camera parintilor mei ies niste sunete aat de penibile incat imi vine sa ma duc la ei sa deschid brusc usa si sa le yic vo 2

| MadaZuza a răspuns:

NU laughing) Si nici nu prea as vrea pentru ca nu stiu cum as reactiona rolling on the floor

| valentinamarinamary a răspuns (pentru MadaZuza):

Eu ii pandesc in fiecare seara si daca aud sunete ceva imediat intru peste ei ...Sunt un fel de FBI -contro sex!rolling on the floor)

| nikoleta93 a răspuns:

Asta da intrebare rolling on the floor, da cand eram mai mic dar nu mi-a pasat nici nu stiam eu asa binehee hee

| hahahahah.asa.e.cum.spun.eu a răspuns:

Da!:Oera
calare peste tata si dadea dyn fundcrying!

| NYC a răspuns:

Nu, niciodata! iar acum nu cred ca-l mai tin puterile pe tata sa mai...

Răspuns utilizator avertizat
| aumih16 a răspuns:

Nu prea! numai imi amintesc! si daca faceau sex dragoste ce! nu sunt si ei oameni!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Nu, niciodată.
Trăiesc cu impresia că ei nu au făcut acest lucru niciodată.
Pentru mine au dat dovadă de discreție totală, demn de urmat ca exemplu.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@flav
Platonica sau?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Flav, tu ai raspuns ce ai gandit iar eu am intrebat ce am gandit dupa ce ti-am vazut raspunsul. Ca ironiile mele te dezgusta...problema ta. Poate si pe mine ma dezgusta multe lucruri la tine, dar nu le fac publice. A, si de unde stii ca am cautat cearta cu replica aia? Esti abonat la oracolul din Delfi? Te-ai gandit ca poate era o simpla gluma?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, de mai multe ori. tongue
(anonim-barbat)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu niciodata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da cand eram mai mic si ma jucam ziua in amiaza prin curte si ne jucam ascunsa eu am dat sa intru in casa si i-am gasit peste olalta

deci raspunsu meu e DAAA

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da mia fost foarte greu la 9 ani acum am 10 si nu suport gandul ca mama ii iubeste mai mult pe tata chiar am plans au descoperit ca stiam de mult de sex deoarece am un papagal a repetat dupa mine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dapui cum nu! 1

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da ...si cum o sugea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu dar nici nu meas dori! tu?