DA. am inatalnit o fata de varsta mea dar mergea... schiopata destul de tare. dar daca era sa fie ceva intre noi da de ce nu? si prieteni daca era sa fim nu aveam bai. doar ca nu era din anturaj prea bun si na. riscam. nu conteaza ambalajul, conteaza produsul. poate sa fie si mai uratica daca es de treaba atunci numa bine. imi plac fetele frumoase dar prefer unamai uratica decat una mai frumoasa si curva.
Paulla sunt 100% baiat, fiind femeie ar trebui sa recunosti o femeie nu crezi? Am cunoscut-o prin intermediul unor prieteni si chiar ma fascinat nu e genul de fata mistocara cum sunt acum la moda e chiar super de treaba dar totusi ma gandesc putin la handicapul ei din acest motiv v-am intrebat.
ps.Paulla raspunsul tau arata frustrare.da ador fetele sanatoase dar mai bine una cu handicap decat una cu un caracter ca al tau
Eu am fost in aceeasi situatie vreme de 5 ani. si dupa ce am umblat cu ea ani la rand prin diversi medici, am ajuns sa se opereze in Germania. acum cand ea nu mai are acel handicap am cerutò de sotie si in noiebrie facem nunta. asa ca sa stii ca trebuie sa lupti putin, nu e asa usor. si trebuie sa recunosc ca as fi luatò de sotie mai demult daca imi permiteam din punct de vedere material.
Bineinteles. Daca o placi asa cum este, o accepti. Trebuie sa te gandesti ca are un defect si ca nu e vina ei pentru acest defect. De exemplu, altele sunt egoiste si proaste intentionat, astea au defecte din vina lor, se pot schimba, dar nu vor. Sau, ai putea sa te pui in locul ei si atunci probabil vei stii ce sa faci, sa te uiti sau nu la ea. Good luck
Ai uitat să spui şi foarte modestă.
Anyway, nu, nu m-aş uita şi asta pentru că-mi plac băieţii. Nici dacă ar fi vorba de un băiat nu m-ar interesa, persoanele romantice şi cu un bun simţ ieşit din comun nu sunt genul meu. N-am de gând să fiu ipocrită şi să-ţi spun că handicapul acela nu o să te încurce prea tare, am să fiu sinceră cu tine. Majoritatea persoanelor nu caută o relaţie serioasă decât cu persoane sănătoase. Totuşi, nu îţi coborî standardele din cauza asta. Ai să găseşti şi persoane care caută pe cineva ca tine, în cazul în care ai fost realistă cu descierea, esti pe placul multora. Btw, mai lucreză la încrederea de sine, faptul că întrebi asta te dă de gol. Baftă!
@sylar răspunsul meu nu arată frustare, aşa răspund eu în mod general. Ce să recunosc din trei rânduri în care ai făcut o scurtă caracterizare? Nu-i problemă, personal îmi place caracterul meu şi găsesc destule persoane cu un caracter asemănător cu care să-mi ucid timpul. Eu doar eram sinceră. Ce rost avea să fiu blândă? Tot cu handicap rămânea şi tot aceiaş situaţie. Tot cred că ar trebui să mai lucrezi la încrederea de sine. Dacă tu o placi ce contează părerea noastră? Baftă în continuare!
De ce nu cumetre? Din moment ce o placi foarte mult pe ea ca persoana treci cu vederea defectele fizice. Intr-adevar datorita handicapului relatia e mai grea, dar daca e dragoste si intelegere in doemniul asta, pe urma le rezolvam pe toate