| Awesom a întrebat:

V-ati umili in fata unei fete doar ca s-o intorci inapoi in viata ta? De ce?

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu m-as umili.Dar te-ai intrebat daca acea fata vrea sa se mai intoarca in viata ta? Conteaza si parerea ei.Nu crezi?

| neutrino a răspuns:

Nu.

| h3r a răspuns:

Nu e umilinta atunci cand se merita sa-ti recunosti vina si sa o indrepti.

| Necunoscut112 a răspuns:

Am facut asta pentru un baiat. de fapt nu stiu daca se numeste"umilinta" faptul ca am lasat orgoliul la o parte si mi-am recunoscut greseala, mi-am cerut iertare si am incercat sa-l aduc inapoi indreptandu-mi acea greseala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te mai iubeste nu te va lasa niciodata sa te umilesti pentru asta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Există momente în care este necesar să facem ceva şi nu să aşteptăm să pice din cer.

| Vix999 a răspuns:

Nimeni, in nici o imprejurare nu merita intr-atat de mult incat tu sa te lasi calcat in picioare!
Deci NU!
In cel mai rau caz daca eu as gresi cu ceva evident as recunoaste greseala si mi-as cere scuze dar daca vad ca insista in a nu ma ierta si a nu trece peste inseamna ca acea greseala a mea a pus capat relatiei si deci ....fiecare pe drumul lui.

| AndyLavy a răspuns:

Eu cred ca da. pentru ca as prefera sa ma umilesc si sa se intoarca ( asta numai in cazul in care am facut ceva gresit el a decis sa plece si m-as umili ( cum spui tu ) cerandu-i iertare ) decat sa sufar si sa imi plang mie de mila ca nu am fost in stare sa fac ceva pentru a o aduce inapoi. eu sunt de parere ca uneori sa te umilesti nu este nimic gresit daca tu ai calcat stramb. uneori suntem muult prea mandri si orgoliosi si asta de cele mai multe ori nu aduce nimic bun. daca nu am fi asa si am mai lasa de la noi ar fi mult mai bine.nimeni nu este perfect si toti gresim mai mult sau mai putin la un moment dat, insa prea putini isi cer iertare si mult vad asta ca fiind un mod de a te umili. acum depinde ce intelegi si tu prin asta. insa eu as prefera sa ma umilesc daca am gresit, decat sa sufar din cauza greselilor mele.

| Cosmin1I a răspuns:

Dupa cum a zis si Vix999 ...Doar daca am gresit cu ceva mi-as cere scuze si nimic mai mult, dar daca ar fi cazul sa vreau o anume fata nu m-as umili pentru ca cine te iubeste nu iti permite sa te umilesti.

| cristi62 a răspuns:

NU.

| acvilasurprinzatoare112 a răspuns:

Daca fata merita de ce nu? Mandria nu e mai importanta decat dragostea(pentru mine) dar cand vine vorba de un anumit fel de femei, nu merita nici macar sa le zici 'pa'

| scumpika89 a răspuns:

Nu trebuie sa te umilesti in fata nimanui doar ca sa te ierte sau ceva de genu nu merita sa te lasi calcata in picioare pentru cineva

Întrebări similare