| bogdan133 a întrebat:

Va cer ajutor TPU. Nu mai ma inteleg. Dupa o luna i-am cerut prietenia unei colege m-a refuzat ieri i-am cerut din nou prietenia si raspunsul ei a fost ' cemi faci u body' dupa i-am cerut un motiv sa nu fim impreuna si mi-a spus ' nu cred ca ar merge, nu esti genul meu sau nu stiu body' Eu am vrut sa fiu impreuna cu ea nu doar pentru aspectul fizic si pentru ca o colega o trage in jos, o pune in atunraje proaste, o duce prin cluburi la 13 ani... si stiu ca daca i-as fi spus ca un amic nu mai fi ascultat dar daca i-as fi spus ca un iubit poate sar fi gandit de 2 ori Acum m-am trezit si nu stiu ma gandesc la ea dar nu vreau sa vina la mine sa formam o relatie Nu stiu ce sa fac. Credeti ca m-am dat prea repede batut, ca nu ma merita, dati-mi orce sfat despre cum sa o uit cum mai repede, v-am spus acum ma gandesc la ea dar nu mai vreau sa formam un cuplu, nu stiu cum sa explic RPD FUNDA

1 răspuns:
| Jony123 a răspuns:

Nu prea am inteles eu bine povestea ta. Dar ca sa o uiti trebuie sa treci peste, sa iti gasesti pe altcineva. Am patit si eu ceva de genul asta, cand incerci sa deschizii ochii cuiva (si mai ales unei pesroane pe care o iubesti) te certi cu el si deveniti dusmani. Eu am patit asa ceva cu o aminca de care imi placea si ea avea un prieten care isi batea joc de ea in ultimul hall, dar ea il iubea asa cum era el (nesimtit) si am incercat sa ii deschid ochii sa observe si ea cum sta treaba (ca prietenul ei isi bate joc de ea) si din cauza asta m-am certat cu ea mai ales ca in trecut (cu vreo saptamana in urma) i-am zis ce simt pentru ea si ea ce a zis ca vreau sa o indepartez de prietenul ei ca sa fiu eu cu ea... Ea i-a zis prietenului ei toata treaba asta si cand sa o sun si eu raspunde prietenul ei, eu mi-am dat seama ca e el si aveam o tendinta sa vb cu el, eu ziceam alo iar el tacea ca prostu'. Dupa vreo 10 min ma suna ea, raspund si ea plangea la tel si imi multumea ca i-am stricat eu relatia cu prietenul ei (certuri de gelozie erau la ordinea zile si nu nuami din cauza mea, el era un baiat foarte gelos) si ea mi-a zis sa nu o mai sun niciodata, sa nu mai vb cu ea deloc si ca ma uraste! De atunci nu am mai vb cu ea deloc, desi sta in spatele meu la scoala. Imi pare f rau pentru ce sa intanplat dar nici nu mai insist, cand un om e porst si vrei sa il destepti te dusmanesti cu el. Asa si in cazul tau, eu as zice sa treci peste, sa nu te mai gandesti la ea, gaseste si tu alta fata si gata! O sa isi dea seama ce greseala a facut fata asta de care zici tu. Sper ca te-am ajutat! Funda? Plzz