S-ar putea sa sune ciudat, dar multe relatii extraconjugale nu apar din cauza sexului. Care este atunci factorul cauzant al infidelitatii? Majoritatea infidelitatilor au drept cauza neimplinirea nevoilor emotionale in cuplu. Da, din pacate, cei care inseala simt nevoia unei legaturi emotionale. Eu cred ca sunt pe picior de egalitate ambele Sexe.Nu toate femeile care inseala sunt casatorite cu unul din cei 60% barbati care au relatii extraconjugale, deci, facand o medie, in aproximativ 80% din cupluri unul din parteneri inseala. Barbatul, vrea sa cucereasca templu cu tot cu regina. Deci ca si concept barbatul adora sa vada ca poate, ca reuseste, nu neaparat sa se ajunga la actul sex-ul. Satisfactia vine din sentimentul de implinire, din sentimentul de putere, din acest motiv cateodata isi supune partenera in timpul actului sex-ual.
Cred ca baietii erau mai demult pe locu unu dar fetele au acum un avans mare de tot
...fetele inseala mai mult, numai ca ele nu se lauda ca baietzii.la baieti s-a dus vorba ca ei inseala mai mult dar nu e asa, noi daca inselam ne laudam si in st si dr...stii cum e, atunci cand faci sex cu o una si nu zici la nimeni e ca atunci cand treci innot oceanul atlantic si nu te vede nimeni.
Cred ca fetele, pentru ca ele sunt "bolnave" dupa ****. si vor cat mai mult [unele], de aia e plina Romania de curve . Baiatul inseala doar daca este obsedat sexual si vrea cu cat mai multe, ori nu il satisface respectiva de ajuns, si cauta alta .
De obicei baietii inseala din monotonie, plictiseala etc.
Fetele inseala ca sa se razbune.
Baietii se simt bine cand se gandesc ca sunt cu doua deodata... fetele au constiinta incarcata(dar acum depinde de la o fata la alta...valabil si pentru baieti ).
Si...mai e ceva care ma enerveaza x( ei ne pot insela cat vor, iar noi daca suntem cu mai multi in acelasi timp suntem c***e ).
AndrewTate7789 întreabă: