Ies rar la o terasa pentru ca nu am cu cine si cand am iesit in fiecare saptamana acum 1-2 ani n-am cunoscut pe nimeni si nici seara cand mai ieseam cu doua fete in localuri unde se canta live. Prietenii mei cei putini cat sunt stiu situatia, nu le pot cere celor cu familie, copii mici sa iasa cu mine in oras cand nu le ajung banii de la o luna la alta.Ti-am spus una din prietenele singure e din alt oras, cealalta nu iese din casa, acum sta si invata de exemplu dar si asa tot n-ar iesi si are 34 ani. Cum ai vrea sa ies in oras? Singura? Nu, multumesc.
Din pacate e departe de mine si ti-am mai spus nu cred in relatiile la distanta si nici nu ma pot muta din cauza serviciului. Multumesc oricum ca te-ai gandit si la mine si la el! Bafta multa si lui sa-si gaseasca o fata buna
Am un job, in timpul liber nu prea am ce face din pacate decat sa ma uit la filme, seriale, sa citesc, lucruri care ma tin in casa din pacate.In orasul asta nu prea ai ce face oricum, la sala nu pot sa ma duc din cauza unor probleme de sanatate.Mai ies la teatru, film, filarmonica cand e ceva mai interesant in rest home sweet home si cu ai mei pe cap pentru ca nu imi permit sa locuiesc singura
beausingurlamasamea întreabă: