| Roxytoo a întrebat:

Va cer o parere: vi se pare normal ca iubitul vostru sa stea pe siteuri de matrimoniale unde sunt poze cu femei, barbati care-si afiseaza organele genitale sau mai mult poze din timpul actului sexual, siteuri de swing, cu web pentru a se masturba si pe mess cam toata ziua? Sunt cu iubitul meu de aproape doua luni si ne vedem rar atunci cand vrea el ca in rest imi spune ca e ocupat sa plece la rude sau amici, dar ma minte si sta pe mess si pe astfel de siteuri si pana la 4-5 dimineata uneori apoi doarme cam toata ziua. Nu lucreaza si nu stiu sigur daca isi cauta ceva. Rar ma suna si atunci vorbim cel mult 15 minute sau imi da un sms el primul, cam eu il caut, ne vedem doar la el, nu am iesit sa ne plimbam sau la un suc vreodata, stam doar in casa la el ca doi oameni care se intalnesc, mai vorbesc, fac sex si apoi revenim la vietile noastre. I-am spus ca stiu ca ma minte si ma acuza ca n-am incredere in el, ca am eu impresii si ii interpretez gresit comportamentul. Nu suntem adolescenti eu am 27 ani, el 34. Nu stiu daca atunci cand nu e la calculator nu se intalneste cu altele sau altii (cine stie). Ce parere aveti: am eu impresii si interpretez gresit? Ce sfaturi imi dati?

34 răspunsuri:
| Roxytoo explică (pentru onlyagirl):

Ies rar la o terasa pentru ca nu am cu cine si cand am iesit in fiecare saptamana acum 1-2 ani n-am cunoscut pe nimeni si nici seara cand mai ieseam cu doua fete in localuri unde se canta live. Prietenii mei cei putini cat sunt stiu situatia, nu le pot cere celor cu familie, copii mici sa iasa cu mine in oras cand nu le ajung banii de la o luna la alta.Ti-am spus una din prietenele singure e din alt oras, cealalta nu iese din casa, acum sta si invata de exemplu dar si asa tot n-ar iesi si are 34 ani. Cum ai vrea sa ies in oras? Singura? Nu, multumesc.

| Roxytoo explică (pentru Maryuk해바라기):

Din pacate e departe de mine si ti-am mai spus nu cred in relatiile la distanta si nici nu ma pot muta din cauza serviciului. Multumesc oricum ca te-ai gandit si la mine si la el! Bafta multa si lui sa-si gaseasca o fata buna happy

| Annd a răspuns (pentru Roxytoo):

Decat sa ajung sa ti fie ruinata viata mai tarziu de catre el, mai bine stai singura! Iti gasesti un job, o ocupatie, ceva sa te dedici.
Cu timpul o sa gasesti un om sa te aprecieze. Nu fa o mare greseala. happy

| Roxytoo explică (pentru Annd):

Am un job, in timpul liber nu prea am ce face din pacate decat sa ma uit la filme, seriale, sa citesc, lucruri care ma tin in casa din pacate.In orasul asta nu prea ai ce face oricum, la sala nu pot sa ma duc din cauza unor probleme de sanatate.Mai ies la teatru, film, filarmonica cand e ceva mai interesant in rest home sweet home si cu ai mei pe cap pentru ca nu imi permit sa locuiesc singura sad