| hgfdhgfgh a întrebat:

Va excita vorbele vulgare in timpul unei partide de sex? astept raspunsuri pe site sau la id-ul aalleexxxalexxx.

10 răspunsuri:
| cioko19 a răspuns:

Pe mine nu.
Mie imi place mai mult sa fie romantic. sa imi mai sopteasca un " te iubesc", sa ma sarute. cuvintele vulgare in timpul unei partide de .dragoste.ma dezgustahappy

| Antonimu a răspuns:

Sa stea fata peste tine si sa incepi...

"bagati-as "cucu" in gura si da-mi-as drumul in tine, si pe fata ta... si trageti-as "ceva" prin fund"... intr-un fel imi place big grin... intr-un fel nu, depinde de persoana... cel putin eu daca ii vorbesc asa ajungem la hardsex, si ma rupe tongue

| Antonimu a răspuns:

Sebastiane, daca nu stii de ce te bagi?! straight face

Doar pentru simplul motiv de a fi "in treaba"?! straight face

| sebastian_7562 a răspuns:

Sincer nu stiu, fiindca nu am facut sex niciodata. eventual dragoste. probabil ca cei care au facut sex, au preferat vorbele vulgare... as vrea sa ti raspund insa nu pot fiindca nu stiu... sorry.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu are rost o mangaiere, un saurt si un te iubesc din tot sufletul sunt cele mai mari afrodisiace! Dar recunosc ca uneori si o vorba mai asa poate avea un rezultat mai deosebit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nebunaticule! si doar ti-am respins intrebarea, se vede treaba ca sunt cativa sau cateva moderatoare care adora aceste vorbe de vreme ce ti-a dat accept la o intrebare ca asta.si de ce ma rog sa-ti dam raspunuri pe mes? vrei cumva sa ne pui web sa vedem cat esti de...dotat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
... asta ar însemna că începe războiul!
Nu sunt de acord cu vulgarismul, indiferent de situație.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cat de vulgare...si cine ti le spune. In cazul meu a functionat. Adica, da. Cris

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, vorbele vulgare in timpul unei partide de sex excita, depinde si de persoane, daca vreti ceva nou in relatie sau intr-o banala partida de sex incercati si asta, cat despre dragoste. e alta treaba

| alexandra_2644 a răspuns:

Ooooooooo... excita? mai bine zis "enerveaza" hahahahhah