Am foarte multe intrebari fara raspunsuri.M-am gandit la explicatii logice, exacte, dar nu am gasit din pacate.Nu stiu cum s-a invetat lumea, cine a facut universul (doar nu putea sa existed e cand e orice are un inceput) si se spunea ca de la marele big bang.de la acea mare explozie, insa cine a facut substantele chimice acolo.materiale meteoriti.de la ce s-a facut si de la o explozie sa mai existe fiinta sa evolueze bacterii. Poate nu vom afla niciodata raspuns la intrebari.Am fost nascuti sa traim viata, cine ne-a dat-o ne-o si i-a! Insa nu stim cine, vom vedea.
Da si eu m-am mai gandit la asta.Fiecare avem scopuri diferite in viata. Oricum parerea mea este ca ne-am nascut ca sa demonstram ceva si ca aceasta viata este un test.Cu cat esti mai apropiat de Dumnezeu cu atat esti mai fericit si realizezi mult mai multe lucruri.Scopul meu in viata este sa fiu alaturi de familia mea, sa am o cariera de succes si o familie frumoasa.
Da. Și pe mine mă frământă mereu această întrebare. Nu cred că m-am născut degeaba. Deocamdată toți colegii spun că sunt probabil reîncarnarea lui Einstein, Mendeleev sau a vreunui geniu.
Eu nici nu știu. Îmi place mult matematica și aș vrea să cred că ăsta e scopul meu.
Dar ca de obicei nu fac nimic în privința asta. Las totul pe mâna destinului.
Cred ca nimeni nu stie care ar fi scopul lui in viata,esti copil nu duci nici o grija,esti adolescent la fel,cred ca toti o sa ne dam seama cand la randul nostru o sa avem copii si doar atunci o sa ne dam seama care este scopul nostru in viata, o viata mai buna, mai armonioasa si plina numa cu bucurii si satisfactii! asa cred!
Toti avem un scop pe acest pamant dar nu ni-l cunoastem inca dar cu timpul cu trecerea anilor ne vom da seama pentru ce suntem pe acest pamant care este scopul nostru
Pai inca nu l'am gasit.dar daca scapi de moarte de 5 ori.ca mine.probabil am eu un rol
FrumusicaSufletista întreabă:
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: