| DanyN98 a întrebat:

Va implor din tot sufletul meu, ajutati-ma, am nevoie de un sfat cat mai rapid.deci eu vreau sa-i zic unei fete ca imi place de ea...i-am cerut sfatul prietenului meu, iar el zice sa-i zic acum pe facebook.eu voiam sa ii zic maine, ce mergem toti 3 pana in oras la o plimbare, si ma gandeam sa-i zic atunci, dar chiar nu stiu ce sa fac.mi-e frica ca o sa ma refuze...sa o intreb acum sau maine? va rog,ajutati-maa, va implor, am nevoie de un sfat!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca o intrebi acum si te va refuza, maine nu cred ca o sa mai ai chef sa iesi la plimbare cu ea. Eu zic sa stepti pana maine, si dupa plimbare ii vei cere prietenia, ma rog ii spui ce ai pe suflet.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar numai cand sunteti voi doi, pentru ca daca ii zici in prexzenta amicului vostru, nu iti va da un raspuns asteptat.

| Ivanovicius a răspuns:

Spune-i acum, ca se termina scoala. Plus ca pana te pregatesti sa ii spui poate o ia altul. Deci grabeste-te cat inca e libera! Du-te la ea spune-i "Te iubesc!"!

| AlexSmile a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa-i zici cand sunteti fata in fata.Adica maine.Si nu o iei pe ocolisuri ii zici: "stii? nu cred ca ai observat dar imi place foarte mult de tine..." Si inca ceva! Orice reactie ar avea nu o lua ca pe un capat de lume, sunt foarte multe fete.

| AndreiPiticu99 a răspuns:

Maine,si sa fiiti fata in fata ca pe facebook, nu are nici logica, cand sunteti fata in fata este alt ceve. succes

| zayyka20 a răspuns:

Shtii eu cred ca ar trebui sa cauti un moment anume... adica sa nu te grabesti sa-i spui. tu incearca sa o chemi mereu la o plimbare si daca vezi ca ea se atasheaza cit mai mult de tine. pai atunci gaseste un moment si sa-i zici ca ai sentimente fata de ea...`Incearca,, Nu cred sa te ignore. Si sa nu-i zici pe facebook, dar chiar in realitate,`

| Animiklaptik a răspuns:

Simpluhappy este mult mai bine sa ii spui maine face to face.ai incredere in tine.nu-ti neglija aspectul. Spune tot ce simti pentru ea. eventual fai un cadou, fa ceva care sa o impresioneze. daca refuza poti insista cu mesaje dar nu mai mult de 3-4 zile. Daca refuza..ramaneti prieteni