Spune-i acum, ca se termina scoala. Plus ca pana te pregatesti sa ii spui poate o ia altul. Deci grabeste-te cat inca e libera! Du-te la ea spune-i "Te iubesc!"!
Cel mai bine ar fi sa-i zici cand sunteti fata in fata.Adica maine.Si nu o iei pe ocolisuri ii zici: "stii? nu cred ca ai observat dar imi place foarte mult de tine..." Si inca ceva! Orice reactie ar avea nu o lua ca pe un capat de lume, sunt foarte multe fete.
Maine,si sa fiiti fata in fata ca pe facebook, nu are nici logica, cand sunteti fata in fata este alt ceve. succes
Shtii eu cred ca ar trebui sa cauti un moment anume... adica sa nu te grabesti sa-i spui. tu incearca sa o chemi mereu la o plimbare si daca vezi ca ea se atasheaza cit mai mult de tine. pai atunci gaseste un moment si sa-i zici ca ai sentimente fata de ea...`Incearca,, Nu cred sa te ignore. Si sa nu-i zici pe facebook, dar chiar in realitate,`
Simplu este mult mai bine sa ii spui maine face to face.ai incredere in tine.nu-ti neglija aspectul. Spune tot ce simti pentru ea. eventual fai un cadou, fa ceva care sa o impresioneze. daca refuza poti insista cu mesaje dar nu mai mult de 3-4 zile. Daca refuza..ramaneti prieteni