| JusyIsMyLove a întrebat:

'va implor ziceti-mi are rost sal iubesc pe justin bieberlove struckel ma iubeste pe mine? va implor ziceti-micryingcryingcryingsadcrying(cryingfunda. dar ziceti-mipuppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Derye a răspuns:

Si eu te iubesc.

36 răspunsuri:
| MysteriousBoy a răspuns:

Lol, nu are rost sa il iubesti pe Justin Bieber, el nici nu stie ca existi.

| FoofieLips a răspuns:

El nici nu stie ca existi. cum crezi ca te'ar putea iubi laughing. acum serios vorbind. ii asa sec rolling on the floor

| JusyIsMyLove explică:

'multumesc tutorori m-ati ajutat un pic:*nu ma pot decide cum sa-i dau funda pentru ca toti m-ati ajutat la fel de mult asa ca am sa eu dau lui Derye!laughinglaughinglaughinglaughing)esti inteligent Deryewinkingacum si eu te iubesc p tine nu p justinlaughinglaughinglaughinglaughing

| JusyIsMyLove explică:

'da sa nu va supi ca i-am dat funda lui Derye! ok?:*:*:*:*:*puppy dog eyeswinkingwinkinghappywinking

| catalinn a răspuns:

Bah baieti si fete dealde jutin caca sunt o mie masini de facut bani da peste cinci ani cand i se duce faima si popularitate vocea si toate celelalte va spun eu ca il vor uitat toti si app poti sa duci ori ce baiat normal la un stilist sau un photograf profesionist si dintr-un baiat normal faci o frumusete de neinkipuitttt mah

| Queenbee a răspuns:

Omg. that's totally... wrong?! O_o