anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va multumesc ca mi-ati raspuns la intrebarile pe care le-am pus pana acum dar totusi mai pun una de acelasi domeniu.Eu sunt indragostita de un baiat de la mine de la scoala.Azi pe 17 ianuarie 2012 i-am cazut intr-un fel in brate pentru ca eu ma duceam la baie si el s-a pus dintr-o data in fata mea intentionat si fara sa ma mai uit pentru ca alergam am incercat sa il evit dar nu am reusit si am fost lipiti timp de 2 sau 3 secunde si a fost superb dupa care eu indragostita si pe o parte "nervoasa" l-am respins.Nu stiu ce sa fac si acum stiu ca inainte era cu o fata acum nu mai este.Si nu stiu ce sa fac asta inseamna ca ma place? Va rog ajutati-ma si daca puteti sa imi spuneti daca numele acestea:Andreea si Andrei se potrivesc pentru ca asa il cheama pe el.Va multumesc! Primul raspuns folositor FUNDA:*

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tin minte ca asa eram si eu cand eram micalaughing) poate ca da te place.Intr-o relatie baiatul trebuie sa faca primul pas.Tu trebuie doar sa-i,, cazi in plasa" Apropo faza cu numele nu prea are importanta dar...se potriveste.

2 răspunsuri:
| hotshotb a răspuns:

Nu conteaza compatibilitatea numelor. Spune-i ca il consideri un baiat de treaba si/sau ca il placi si vezi ce crede el.

| Dani1509 a răspuns:

Buna! Da-mi voie sa mai cad odata in bratele tale. Si cazi tongue