Fii tandru cu ea spune-i ca a fost o intrebare prosteasca si ca stiai asta de la unii prieteni, deasemeni poti sa ii spui ca de fapt nu toate sangereaza, pot avea himen elestic si ca ai citit ca la unele femei himenul se rupe la nasterea primului copil( nu e regula generala dar au fost cazuri ), ca ai incredere in ea si oricum nu ai prejudecati.
Bună.
Nu este obligatoriu să sângerezi. Membrana himenală nu a fost vascularizată.
Pa, pa.
Pey nici nu trebuia sa o mai intrebi, iti dadeai seama dupa cum era in noaptea aceea, daca parea 'priceputa'...
Tu ai cam gresit cu intrebarea ta, trebuia sa te informezi inainte, cum e cand te culci cu o fata pentru prima oara. Trebuia sa stii cum e cu himenul si cu sangerarea. Tu nu ai simtit daca a fost fata mare (virgina)? Acum, e foarte greu sa mai repari greseala, s-ar putea sa nu uite niciodata ce i-ai facut. Poate te va ierta,, dar de uitat.Multa putere de convingere.
Salut,
Poarta o discutie sincera cu ea, spune-i ca nu esti foarte documentat in privinta " virginitatii " dar ca ai incredere totala in ea. Sigur va intelege, poate ca a fost surprinsa de intrebarea ta si pur si simplu a ramas confuza.
Sunt sigura ca o ve-ti rezolva in cele din urma
RaspSe primeste ca eu am intrebat-o dar nici eu nu stiam preciunsul tau aici...
ingerasul90 întreabă: