Nu poti sa te invinuiesti ca un om bea, el este singurul lui arbitru si si isi hotaraste soarta. Insasi comportarea lui tradeaza o fire violenta si iesiri fara nici un motiv. Iti dau un sfat din experienta de viata : nu lupta cu alcoolul caci n-ai nici o sansa, vei pierde. Alcoolicii nu pot renunta la acest drog. Roaga-te, doar Dumnezeu mai poate schimba ceva in viata lui...si mergi mai departe.
Nu esti u vinovata.el nu te merita.intr o relatie trebuie sa fii u insuti si nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni.parerea mea.bafta:*
Amundoi trebuie sa se schimbe chiar si un pic ca sa mearga relatia mai bine.
Si in cazul lui alina este strict decizia ei in legatura cu ce o sa faca cu acel tip.
Atunci cand exista comunicare.dar cu atat alcool si vb urate eu nu vad sa merite cv baiatul respectiv
Mai sunt si oameni care spun ca la bautura omul spune exact ceea ce crede. Daca este asa, ai dreptate ca acel baiat nu merta nimic.
Alina.gandeste-te putin daca acum la o vasta destul de mica[cred eu, ca nu e batran] se imbata si iti vorbeste urat.cat va mai merge relatia voastrA?
eu cred ca nu e vina ta, si te'ai comportat chiar prea frumos cu el.acum e doar alegerea ta. orice tiam spune noi aici, singura alege corecta o vei face tu, dar sfatul meu este sa-ti gasesti un baiat ok.pentru tine nu ca astfel de defecte