| alina_4026 a întrebat:

Va multumesc la toti pentru ajutor, insa mai inainte v-am scris ca am avut un iubit nu demult ne-am despartit din motiv ca el era un afemeiat, de fiecare data cind se imbata imi spunea cuvinte foarte urite.Insa o persoana mai in virsta mi-a spus ca poate fi si vina mea.Eu am incercat sa-l schimb dar chiar nu mi-a reusit.Eu de dragul lui m-am schimbat foarte mult eram ascultatoare, asa cum dorea el, cei drept citeodata imi aratam si eu mofturile nu spun ca eram o sfinta. El spunea ca daca chiar e beat sa-l iau cu binisorul, eu asa si faceam dar fara nici un rezultat, putea chiar sa se bata foarte tare cu baietii fara motiv. Voi cum credeti care ar fi vina mea? oare chiar eu sint de vina ca ne-am despartit? Vreau sa stiu caci daca imi voi gasi pe alt cineva sa nu fac acaiasi greseala.

6 răspunsuri:
| dana85 a răspuns:

Nu poti sa te invinuiesti ca un om bea, el este singurul lui arbitru si si isi hotaraste soarta. Insasi comportarea lui tradeaza o fire violenta si iesiri fara nici un motiv. Iti dau un sfat din experienta de viata : nu lupta cu alcoolul caci n-ai nici o sansa, vei pierde. Alcoolicii nu pot renunta la acest drog. Roaga-te, doar Dumnezeu mai poate schimba ceva in viata lui...si mergi mai departe.

| aleceandra a răspuns:

Nu esti u vinovata.el nu te merita.intr o relatie trebuie sa fii u insuti si nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni.parerea mea.bafta:*

| zNCrys a răspuns (pentru aleceandra):

Amundoi trebuie sa se schimbe chiar si un pic ca sa mearga relatia mai bine.
Si in cazul lui alina este strict decizia ei in legatura cu ce o sa faca cu acel tip.

| aleceandra a răspuns (pentru zNCrys):

Atunci cand exista comunicare.dar cu atat alcool si vb urate eu nu vad sa merite cv baiatul respectiv

| zNCrys a răspuns (pentru aleceandra):

Mai sunt si oameni care spun ca la bautura omul spune exact ceea ce crede. Daca este asa, ai dreptate ca acel baiat nu merta nimic.

| miha19 a răspuns:

Alina.gandeste-te putin daca acum la o vasta destul de mica[cred eu, ca nu e batran] se imbata si iti vorbeste urat.cat va mai merge relatia voastrA?
eu cred ca nu e vina ta, si te'ai comportat chiar prea frumos cu el.acum e doar alegerea ta. orice tiam spune noi aici, singura alege corecta o vei face tu, dar sfatul meu este sa-ti gasesti un baiat ok.pentru tine nu ca astfel de defecte