| al3xxutza a întrebat:

Va multumesc pentru raspunsuri la intrebarea de mai jos. dar eu am intrebat ce sa fac inainte de sex? nu daca ii bine sau nu.ca stiu si eu cu nu este bine!
Deci ce sa fac cum ma pregatesc sau ce trebuie facut?

Buna!

Am 13 ani...

Stiu sunt constienta ca vreau sa fac o prostie

Sunt cu un baiat de 1 an jumate

El ma iubeste eu il iubesc, si intr-o zi mi-a spus ca ar vrea ca relatia noastra sa fie ceva mai mult adica sa facem sex

Eu nu sunt pregatita i-am spus, el a spus ca ma asteapta, dar eu nu as vrea sa ma astepte, adica as vrea sa fac cat mai repede dar nu stiu cum, nu stiu ce trebuie sa fac el are tot 13 ani. el nu mai este virgin, a facut-o cu fosta.

Dar eu sunt si daca as face as vrea sa nu afle parintii mei sub nici o forma. si as vrea sa stiu ce tebuie sa fac inainte?

La 13 ani. stiu e o prostie dar.

Va rog spuneti-mi ce trebuie sa fac inainte.

Si cum sa fac.

Va multumesc,

scrieti-mi cat mai repede CA AM NEVOIE DE AJUTOR!

Răspuns Câştigător
| Debb a răspuns:

Esti prea mica si te-as sfatui sa nu faci treaba asta pentru ca va iesi urat dupa.
1. vei fi mereu agitata sa nu afle parinti.
2. poti risca mult sa iei boli sau chestii de genu.

Daca esti asa de fraera incat sa faci chestia asta te-as sfatui inainte sa vb cu prietenul asta obsedat al tau sa-si puna un prezervativ si tu sa te epilezi inainte.

Sunteti niste copii mai! straight face

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Prima data discuti cu parintii.
Apoi va duceti amandoi sa va faceti analizele: HIV, hepatita B, C, el si VDRL, HPV din secretie uretrala si prostatica, Chlamydia.
Apoi va cumparati prezervative de buna calitate.

| Debb a răspuns:

Si sa mai mentionez ceva. Dupa ce ti-o trage pentru el vei fi ceva folosit, vechi, murdar. Chiar tu ai spus ca a facut-o si cu fosta si viitoarea va face la fel. Nu te lasa pacalita si arata-i ca nu ajunge asa usor la tine, ca esti greu de obtinut. Fii superioara.

Prietenu asta al tau s-a dezvirginat la 11 ani jumate? Dupa calculul meu. Daca ai spus ca a facut-o cu fosta s aveti 1 an jumate impreuna.

Dupa ce o faci cu asta nu o sa te mai vrea nici un baiat cu gandul ca esti "folosita".

| Tedoraaa a răspuns:

O sa primesti, copilule porecle de genu:"Curva" sau chestii, esti masochista sau ce? Nu-ti dai seama ca nimeni nu o sa-ti raspunda cum vrei? Fii realista copilito! Brigaela are dreptate! Te poti pune in pericole majore daca nu mergi la ginecolog, asta trebuie facut, nu altceva

| Airplane a răspuns:

Ceea ce au spus si cei de mai jos si ai spus ca nu vrei sa il faci sa astepte... Daca el chiar te iubeste te va astepta mult timp asa ca nu te sfatuiesc sa faci asa ceva
Si eu am 13 ani si nu imi sta gandul la asa ceva big grin

| diianna a răspuns:

Baga-ti omle mintile in cap!