Bună.
Cumva a început lumea cu el sau se termină cu el?
Dacă te respecți pe tine, găsește pe altcineva.
Dacă de acum se manifestă așa, mai târziu poate ridica și mâna asupra ta! Nu cred că vrei asta.
Ochii care nu se văd se uită. Mergi înainte.
Dragostea care vine repede, repede moare. O să-ți treacă mai repede decât crezi, crede-mă!
Ești propriul tău arbitru.
Nimeni nu-ți ordonă pe cine să iubești, să te îndrăgostești, o relație, o căsătorie sau chiar să ai și o aventură.
Fruntea sus.
Vine și Făt-Frumos.
Pa, pa.
Ti-am raspuns cred, la toate intrebarile; de data aceasta ai raspunsul pentru viitor, in intrebarea ta. Uite selectez eu ce trebuie sa citesti si sa memorezi. "... mi-a spus ca nu este fidel si ca nu va fi niciodata, pentru ca de fapt sta cu respectiva doar din obisnuinta, ca nu se potrivesc, ca au caractere diferite etc." Cand isi va insela sotia, ii va spune celeilalte la fel, ca nu se potrivesc, ca obisnuinta...bla bla, dar ia, sa-l prinda sotia, sa vezi cum revine "mami, iarta-ma, numai tu...am gresit, EA e de vina, nu eu mami".
Ai doua variante sa te culci cu el sau sa-l uiti! daca te culci cu el o sa-ti fie si mai greu pe urma, uital la inceput o sa fie mai greu dar timpul vindeca toate ranile... tu faci cum vrei!
Chiar daca tii la el, dupa cum zici, eu zic ca daca vei ajunge sa ai o relatie cu el.chiar si fizica, tot tu vei suferi dupa.nu te injosi atat de mult incat sa fii doar amanata lui, cand ai putea fi iubita unuia care e singur si care chiar tine la tine.plus mai gandeste-te si la viitoare lui nevasta, chiar daca spune el ca nu se potrivesc, totusi daca vor ajunge la casatorie, cred ca tine catusi de putin la ea, pune-te in locul ei...chiar daca o sa suferi la inceput, dupa ce nu-l vei mai vedea, dupa o perioada iti va trece, incearca sa cauti pe altcineva si ai sa vezi ca vei gasi.succes
Decat o aventura da-l drecu,,, barbati mai sunt...
...azi o aventura mane alta aventura si tot asa...
...trec si eu printr-o chestie asemanatoare...barbatii tin femeile aksa de bibelou iar pe ametzite doar le f*t... ca sa sp asa...
...
Dragostea e oarba zicea cineva si bine facea!
Cum poti sa crezi ca daca incepi o relatie cu el, fie ea si o aventura, vei fi fericita? Daca esti constienta ca nu iti va aduce decat rau, fugi ca dracul de tamaie!
Ai numarul lui de telefon... Terminati intai "afacerea" si vezi dupa aia ce va fi... Parerea mea este ca o implicare emotionala prea mare cand vine vorba de "afaceri" nu e ok. Lasa sa treaca asta... sa treaca ultima ora... si va vedeti eventual dupa aia la o cafea... Si ai si timp sa te gandesti pana atunci... mai bine.
Tu nu vezi ce caracter inputit are? nu te uita la frumusete si hainele ce le poarta. din ce spui este un om nestatorni si sigur nu te iubeste, te va folosi ca pe un obiect de uz casnic de care se va plictisi curand si te va da la lucruri de mana a doua. te rog nu te supara pe mine ca sunt asa de dura. pune totdeauna raul in fata si apoi ia o decizie.
Poi
cred
ca ar trebui sa-i
zici ca daca vrea sa fie cu tine ar trebui sa renunte la aventuri
sa sa steie cu tine
pentru ca altfel nu cred ca ar avea rost sa suferi
asa cel puti stii ca ia-i zis si poate te vei simti mai bine
sper
Eu chiar te cred si stiu ca e foarte rau sa te indragostesti de cine, in cazul tau de instructor, te-ai indragostit pentru ca ai crezut ca e altfel decat e el. te sfatuiesc sa-ti aduci aminte doar astea ultimile lucruri spuse de el,, iar el mi-a spus ca a fost si ca are de gand sa se casatoreasca la anul,,, La finalul orelor mi-a spus ca ii pare rau ca nu m-a cunoscut acum 2 ani,, poate sa intalneasca o lata fata careia sa-i spuna la fel, el are o prietena cu care se va casatori. gandeste ca poate chiar daca se razgandeste si nu se mai casatoreste, si cu tine poate sa se razgandeasca. eu zic ca cel mai bine e sa-l uiti. daca iti vei aduce aminte lucruri frumoase legate de el, de ceea ce ai vb tu cu el, nu-l vei uita usor. cine stie poate te impeci cu foatul tau iubit. multa bafta pup
Poi in primul rand eu zic ca nu ai cum sa iubesti asa! dintr-o data,,,, iubirea apare abia dupa vreo 8 luni de relatie... zi de zi sa te vezi cu acea persoana! eu zic ca la tine e tentatia, e atractia fizica, dorinta,,, obsesia? poate... dar eu zic sa nu-ti faci prea multe grij. incearca iubita sa iesi cu fetele, sa ai tot timpul o ocupatie, ca sa nu-ti mai zboare gandul la el. stiu ca e naspa situatia dar vei vedea ca o sa treca! daca la minoritati din astea ne impiedikam... dar mai la altele mai naspa?
Un barbat care spune despre viitoarea lui nevasata ca nu se potriveste cu el, ca sta cu ea doar din obisnuinta, ca nu e fide si nici nu va fi este genul care te va face sa suferi mai mult decat iti imaginezi acum. pleaca cat mai departe de el, e vorba de o pasiune de moment; pentru a-ti domoli suferinta fa ceva ce-ti place mai mult si daca poti fa sport, iesi cu prietenele in oras, gaseste ocazii sa te distrezi, unde ai putea cunoaste un baiat care sa merite atentia ta