| andreea7520 a întrebat:

Vă plac aventurile de o seară?

35 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Delocwinking

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Cu imprejurarea potrivita si persoana potrivita poate fi o idee buna. Fiecare intamplare are momentul ei, dar ca in orice lucru din viata, ce e mult strica.

| Malvina24 a răspuns:

Nu imi plac aventurile de o seara pentru ca pun mai mult accent pe dragoste si nu as vrea sa ''fiu cu unu' o seara '' si a doua zi sa ''ma lase''! Nu sunt genu si sunt de parere ca aceste avenuturi nu sunt tocmai bune! depinde de fiecare o seara frumoasa!

| Dizzydizz a răspuns:

Categoric nu-pentru fete
pentru baieti oricand

| Emeraude a răspuns:

Cineva zicea ca "avem o viata si trebuie sa profitam de ea"...hee hee

| madalicious a răspuns:

Categoric da! Pentru ca acele aventuri de o seara ar face si cel mai problematic si incarcat om sa uite de probleme si de lucruri interzise pentru o seara, ceea ce e relaxant.

| inna a răspuns:

Sincer, da! big grin Recunosc.

| gingasull a răspuns:

Da as incerca o aventura de-o noapte cu una de 30-32 ani care sa fie impecabila ca aspecthee hee (asta fiind o fantezie de-a mea blushing). Stiu o sa fiu "condamnat " de oameni ca nu sunt fidelbatting eyelashes

| andreea7520 explică:

@ Emeraude, ai dreptate, doar că la un moment dat se poate să profite şi ea de tine, cum se mai zicehee hee Mie una îmi plac aventurile de o seară, însă nu trebuie ca asta să devină o obişnuinţă happy! Clar astawinking

| yellowalien a răspuns:

Neah.

| arrriadna a răspuns:

Cand nu exista nici un chef de "relatii stabile". e foarte sanatos si ridicator de moral. Singura diferenta intre baieti si fete ar fi aia ca fetele trebuie mereu sa aiba grija "cine-i ala", "la care din ei?"... in fine, lucruri legate de siguranta personala...

| daniDeeDee a răspuns:

Ita balamuc. laughing

| tim a răspuns:

Woow! ete ca sunt si raspunsuri de NU. Ce ma, nu va plac aventurile de-o noapte? n-ati fost la furat de cirese, capsuni, la dat cu sania, in excursii? si nu v-a placut? cine a zis ca se refera la aventuri amoroase?

| Aia cu cap mare a răspuns:

Kidu cu inca 2 u laughing
exista fete la care cica le plac chestiile astea...

| Andreeagen a răspuns:

In Romania aventurile astea nu au un final prea fericit deci nu's prea frumoase.Nu ma refer la aparitia unei sarcini nu nici decum ci la mentalitatea persoanelor sunt de acord cu kiduu pentru barabti sunt ok pentru femei nu prea si e mare pacat ca lumea nu a ajuns sa fie deschisa sa priveasca totul din alta perspectiva.

| Allegria a răspuns:

Intre 20-25 de ani...mai merge si o aventura din asta smug

| LaCrImI sI nUmAi LaCrImI a răspuns:

Be eu pot zice ca nu am mai incercat pentru ca nu imi plac aventurile de o noapte nu sunt cenu de fata care sa steie cu un baiat doar o noapte o saptamana sau o luna mie imi plac relatile lunge de durata nu sex si atat imi place sa stiu ca am pe cineva ca sa ma alinte si sa ma iubeasca

| tweety_8071 a răspuns:

Nu.numai de o noaptesmug
poate chiar doua daca tipul e bun

| Girl1234566547 a răspuns:

Imi plac atata timp cat nu se ajunge la extremelaughing (sper ca intelegi)winking >big grin

| poluarect a răspuns:

Da cu fiecare ocazie ce se iveste.

| Alkatraz a răspuns:

Depinde...

| marry a răspuns:

No way!

| bobo_2128 a răspuns:

Sunt cele m-ai frumoase

| bobo_2128 a răspuns:

Le ador

| pisycutza a răspuns:

Nu

| l0rre a răspuns:

Imi plac pana nu se intrece masura. Sper sa ma intelegi!

| alex_7264 a răspuns:

Vb voi asa. dar cand ajunge-ti la vre`o. 10 ani de casnicie happy tot cu 'nevassta' laughing mai trebuie si altceva nou. cateodata chiar sunt necesare 'aventurile de o seara' parerea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cele mai sanatoase... Mai ales daca nu cere banirolling on the floor Mai mult ce poti sa ceri? Stiu! Inca o tura laughing
Atat cat te tin puterile merge o aventura; toata viata daca e posibil...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@bobo

Nu e 'm-ai' frumoasa limba romana?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

Întrebări similare