Cu imprejurarea potrivita si persoana potrivita poate fi o idee buna. Fiecare intamplare are momentul ei, dar ca in orice lucru din viata, ce e mult strica.
Nu imi plac aventurile de o seara pentru ca pun mai mult accent pe dragoste si nu as vrea sa ''fiu cu unu' o seara '' si a doua zi sa ''ma lase''! Nu sunt genu si sunt de parere ca aceste avenuturi nu sunt tocmai bune! depinde de fiecare o seara frumoasa!
Categoric da! Pentru ca acele aventuri de o seara ar face si cel mai problematic si incarcat om sa uite de probleme si de lucruri interzise pentru o seara, ceea ce e relaxant.
Da as incerca o aventura de-o noapte cu una de 30-32 ani care sa fie impecabila ca aspect (asta fiind o fantezie de-a mea ). Stiu o sa fiu "condamnat " de oameni ca nu sunt fidel
@ Emeraude, ai dreptate, doar că la un moment dat se poate să profite şi ea de tine, cum se mai zice Mie una îmi plac aventurile de o seară, însă nu trebuie ca asta să devină o obişnuinţă ! Clar asta
Cand nu exista nici un chef de "relatii stabile". e foarte sanatos si ridicator de moral. Singura diferenta intre baieti si fete ar fi aia ca fetele trebuie mereu sa aiba grija "cine-i ala", "la care din ei?"... in fine, lucruri legate de siguranta personala...
Woow! ete ca sunt si raspunsuri de NU. Ce ma, nu va plac aventurile de-o noapte? n-ati fost la furat de cirese, capsuni, la dat cu sania, in excursii? si nu v-a placut? cine a zis ca se refera la aventuri amoroase?
In Romania aventurile astea nu au un final prea fericit deci nu's prea frumoase.Nu ma refer la aparitia unei sarcini nu nici decum ci la mentalitatea persoanelor sunt de acord cu kiduu pentru barabti sunt ok pentru femei nu prea si e mare pacat ca lumea nu a ajuns sa fie deschisa sa priveasca totul din alta perspectiva.
Be eu pot zice ca nu am mai incercat pentru ca nu imi plac aventurile de o noapte nu sunt cenu de fata care sa steie cu un baiat doar o noapte o saptamana sau o luna mie imi plac relatile lunge de durata nu sex si atat imi place sa stiu ca am pe cineva ca sa ma alinte si sa ma iubeasca
Vb voi asa. dar cand ajunge-ti la vre`o. 10 ani de casnicie tot cu 'nevassta' mai trebuie si altceva nou. cateodata chiar sunt necesare 'aventurile de o seara' parerea mea.
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: