E aiurea ca avem toți acces la internet. Daca ai mai citi si tu ceva probabil n-ai mai folosi termeni fără sa-i înțelegi.
User nu fa spam la intrebarea mea si raspunde
Reao,mai plangi?
Nu mai am lacrimi
Manca niste sare ca organismul sa poata produce lacrimi si bea apa
Nu.
Poate cand eram mai copil imi placeau doar pentru simplu fapt ca erau o provocare, ca voiam sa ii fac sa isi recunoasca sentimentele si sa nu mai fie asa inganfati.Dar acum cand nu mai am timp de joaca nu mi-as lua niciodata un infumurat ce isi da aere in loc sa ma iubeasca.
Întrebarea ta conține în ea o afirmație nereală.
"Fetele vor psihopați lângă ele"
De unde ai scos asta?
Nu sunt psihopați.
Sunt doar teribiliști, infantili, nedezvoltați psihic, cu un nivel de informație extrem de redus, prinși în cultul "avere/valoare/dușmani", etc.
Fetele, la modul general, nu sunt atrase de ei.
Sunt atrase doar cele care fac parte din aceeași "cultură" cu ei.
Acelea pe care le știi tu și le zici că toate sunt cur-ve și profitoare.
Am avut o relatie cu o persoana psihopata. Nu poti sa-ti dai seama daca sunt asa de la inceput, sunt mitomani, sunt in stare sa zica si sa faca orice ca sa te manipuleze in asa fel incat sa crezi ca tu personajul negativ si ei niste biete victime.
Sunt multi de astia peste tot
Stiu.
Si noi avem una
Nimeni nu vrea psihopați. Unele is doar prea proste ca sa isi dea seama ca barbatul e psihopat
Dar ce fel de barbat isi doresti? cum sa fie mai romantic? mai rece?
Si eu am fost indiferent si rece (pe buna dreptate pentru ca eram un ratat) si nu m-a placut nimeni. Nu cred ca doar asta conteaza.
Ai fost antisocial man, omul fiind o fiinta sociala ai fost respins din grup, de asta e important sa citesti o carte de biologie /natura umana
Exact acelasi lucru mi l-a spus si o profesoara, ca de ce sunt antisocial. Am fost de vreme ce eram un ratat, imi doream sa scap mai repede de liceu si de colegi si acum chiar imi pare bine ca nu mai tin legatura aproape cu niciunul din ei. N-as zice ca am fost respins, ci ca eu singur m-am izolat iar ceilalti s-au comportat ca atare si m-au evitat.
Sa stii ca si socializarea asta virtuala te face antisocial,nu e socializare, nu asa a evoluat omul, numai e acel contact vizual, vocea, zici ca suntem roboti, care scriem, zero interactiune umana
Pai de obicei oamenii care socializeaza mult pe retelele de socializare au si o viata sociala pentru ca ei interactioneaza si fizic cu persoanele respective. Intr-adevar aici nu-i socializare ca pe Facebook pentru ca nimeni nu-si face cont aici ca sa-si faca prieteni reali.
Antisocial? Poate vrei sa zici asocial
Hmm da ai dreptate, asocial este corect in situatia de fata.
Exact
Eu da, fara sa vreau sunt atrasa de ei. Asta imi da un impuls sa stau dupa ei. Fac parte din majoritatea fetelor.
Nu toate vor unul asa.
Iar eu ma refeream la faptul ca atunci cand un baiat este indiferent, ma ignora, lucrul asta ma face sa vreau sa-l obtin. Crush-ul meu are atribute din cele doua categorii, reci si sensibili. Ce-i drept aspectul fizic, vocea si felul de a vorbi m-au atras la el in primul rand.
fetitaaaduuuuullllceeeeeee întreabă:
anonim_4396 întreabă:
joanna222 întreabă: