| Isabella883 a întrebat:

Va plac fetele cu sânii mici?

19 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Ideea asta ca barbatilor le plac sanii mari, e doar in mintea femeilor. In realitate, nu sunt asa multi barbati care sa fie disperati dupa sani mari. Sanii cei mai frumosi sunt cei de dimensiune medie, dar e ok si daca sunt mai mici. Sanii nu sunt atat de importanti pe cat cred femeile.

| MarianWLF a răspuns:

Absolut happy

| Violleta2022 a răspuns:

Toate tipurile de sani plac baietilor cand este vorba de sex, dar ce-i mai atractiv la o fata este mintea ei, comportamentul inteligent, ca doar nu umbla pe strada fara haine sa-si expuna sanii.

| TimberWolf a răspuns:

Da, fara tate, fara cur, ea este femeia snur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, îmi plac fetele cu sânii mici!

În special cele care "compensează" cu șoldurile, fundul, coapsele, mijlocul, chipul și așa mai departe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, fetele cu sânii mici vor avea sâni frumoși după ce nasc.

| simplaexistenta a răspuns:

Frumusetea e in ochii privitorului

| Paul754880338 a răspuns:

De când fetele, femeile au devenit subiect de analiza de la gat în jos, acestea au dezvoltat o atitudine în funcție de poziția pe care o ocupa în clasamentul moștenirii genetice a unor date antropometrice. Femeia prea înzestrată este aroganta pentru ca presupune ca totul i se cuvine, ca are de unde alege, este sătulă de complimente și în cele mai multe cazuri își pierde considerabil feminitatea. Cea care este în josul clasamentului face mari eforturi pentru a compensa și dezvolta latura aceia strălucitoare a femeii numita feminitate și care în concluzie nu are legătură cu forma corpului. Forma fizica poate influenta atitudinea doar în cazul unui IQ mic sau al unei educații precare, dar se poate și un corp frumos și feminitate pe măsură. În concluzie preferam sa răspund la o altfel de întrebare... cum ar fi despre zâmbetul femeii, sau decenta și modestia femeii, ori poate despre coerenta în exprimare și abilitatea de a privi în ochi a femeii, nu despre mărimea sânilor. Apoi alte surate ale tale sunt supărate ca sunt privite și etichetate ca obiecte sexuale în funcție de aceste forme, dar vad ca totuși au mai mare valoare în ochii femeii când se privește în oglinda. Un zâmbet frumos poate muta atenția privitorului 30 de cm mai sus de decolteu.

| IamJoKeR a răspuns:

Eu nu am preferinte la femei deoarece nimeni nu-i perfect.

| adam7 a răspuns:

Sigur ca da

| barbieeemo a răspuns:

Sincer da
daca ma atrage din alte puncte de vedere.

| ciprian9628 a răspuns:

Mie unul imi plac. De ce nu mi-ar placea? Plus ca nu asta conteaza cel putin pentru mine. Chiar nu ma intereseaza cum arati sau mai bine zis cum arata cineva in cazul nostru o fata mai important este sa ne intelegem si sa avem ce discuta. Adica sa avem subiecte comune sau lucruri/pasiuni etc comune.

| Nicolae46bi a răspuns:

Buna.eu am 46 ani si de cand ma stiu sant atras doar de femeile cu sani cat mai mici!

| MandachiStefan a răspuns:

Da arată fata mai bine

Întrebări similare