Buna
cred ca intrebarea face referire daca ne plac parintii?
normal ca parintii nostri sunt mentorii nostri de cand ne nastem, si pana pierim...din pacate, tata nu amai am, am doar mama, pe tata l-am pierdut de mult as da/as face orice sa il am o clipa langa mine, savada ca fata lui mica, e femeie in toata firea, ca are o familie/un sot iubitor si 2 ingerasi minunati, de asemenea as da si as face orice sa fie si sora mea care s-a "dus" inaintea tatalui
imi plac bebelusii si de aceea am adus 2 pe lume, din pacate am o sarcina pierduta la 4 luni, as fi vrut sa mai am un copil dar nu a fost sa fie
aviz pentru acei copilasi care cred ca parintii lor sunt comunisti/rai/insuportabili/ etc..sa va iubiti/respectati/si sa ii urmati pe parinti cat sunt in viata, ulterior, nimic nu m ai are sens
O zi frumoasa sa ai
Pana la urma toti au o legatura intre ei, impreuna formeaza o familie, e normal sa ne placa toti nu doar unul sau altul
Mamele sunt de treaba, tatii uneori enervanti, si bebelusii adorabili.Deci per-total Da
Nu,toti ma dezgusta.Si toti ar avea o reactie gen"pai si parintii tai".Nu, chiar nu-i iubesc
Manelele nu imi plac. ciudata intrebare ai mai pus si tu. tati? hm. de ce sa nu imi placa de taicamiu? bun /rau este tatal meu. da imi plac bebelusi, sunt foarte amuzanti, jucausi si dragalasi
anonim_4396 întreabă: